Život Anđelke Prpić bio je javan više od petnaest godina, što ga čini predmetom fascinacije tabloidnih novinara. Ipak, glumica još nije iskusila lažne vijesti iz prve ruke. Ali smeta joj kada se pišu neistine o ljudima koje voli. Anđelka se 2011. godine udala za Darija Prpića, uspješnog ugostitelja iz okolice Senja, Hrvatska. Njihov sastanak je bio u baru u kojem je on radio.

 

 

Andelka se predstavila kao bankarica kako bi izbjegla da odgovara na pitanja o svojoj glumačkoj karijeri. Sljedeće godine su rodili sina po imenu Yasha. Privatno, Andelka voli da gleda srpske komedije zbog njihovog smisla za humor. Par se razveo nakon osam godina braka, a pjevačica nije htjela komentirati glasine koje su objavili lokalni tabloidi. Prije nekoliko mjeseci digla se medijska galama kada se pojavila vijest da je djevojka ponovo trudna bez supruga, a potom se otkrilo da je u vezi sa Markom Žugićem, bivšim suprugom Dobrim prijateljem. Nije to ni krila, jer im je nedavno rodila kćer i dala joj neobično ime: Čarna. Anđelka Prpić se 8. septembra udala za svog voljenog Marka Žugića u potpunoj privatnosti i tajno razmijenila zavjete.

 

 

Svadba je održana na netipičnom mestu, slavili su ga samo najbliži prijatelji, odnosno dvadesetak njihovih omiljenih pratilaca pozvano je u restoran na Zemunskoj pijaci da priredi nesvakidašnje i intimno slavlje. Restoran je ukrašen prepoznatljivim ukrasima poput lampiona, unikatnih garnitura za sjedenje i cvijeća slonovače. Svečanosti je osim porodice Anđelke Prpić prisustvovala i neki poznati poznanici poput Marije Kilibarde, Anje Mandić i Slavka Beleslina.

 

 

Preporučeno