Popularni pevač Nikola Rokvić je praznike proslavio sa svojim najmilijima, a porodičnu slavu Svetog Stefana porodica je obeležila prvi put nakon smrti njegovog oca Marinka koji je preminuo 6. novembra 2021. godine.

“Na mnoga blaga i radosna leta svima koji slave!!! Divna pouka u Stefanovim poslednjim rečima, kada je kamenovan: “Gospode! Ne uzmi im ovo za greh!”
Koliko smo danas spremni da se molimo i blagosiljamo naše neprijatelje i gonitelje? To je novina koju donosi Hrišćanstvo! Ta novina čini da loši postanu bolji! Živeli!!!, poručio je Nikola u opisu fotografije na kojoj je pokazao delić atmosfere iz porodičnog doma.”, napisao je pevač. Također, pevač Nikola je rekao da je porodica provela Badnje kod Bojaninih roditelja, a Božić su obeležili u Beogradu, zajedno sa mamom Slavicom, bakom Ilkom, a bio je tu i brat Marko.

Nikola je u nekoliko navrata rekao da utehu nakon očeve smrti nalazi u svojoj porodici “Snagu sam našao u porodici, deci, supruzi, majci, bratu, prijateljima, rodbini i jako me drži vera i nada da je Marinko sada na jednom lepšem mestu”, izjavio je Nikola Rokvić jednom prilikom za medije.

Preporučeno