Supruga Buleta Goncića nadaleko je poznata kao popularna televizijska osoba.

 

Njihova ljubavna priča započela je trenutnom vezom, što ih je dovelo do proslave gotovo četiri desetljeća braka. Gordana, supruga Buleta Goncića, ušla je u njegov život dok je još bio glumac, a sada, nakon 40 godina, jedno drugome su nepokolebljivi oslonac. Ona je njegova voljena od mladosti, a njihova veza ostaje jaka kao i uvijek. U razdoblju od pet godina poznata je dramaturginja zajedno s glumcem i suprugom Buleta Goncića uživala u lijepom druženju. No, tek na glumčevom vjenčanju odlučili su učvrstiti svoju ljubav i zavjetovati se na vječnu vjernost. Vrhunac njihove izuzetne veze, koja traje do danas, ogledaju se u njihovim dvjema kćerkama, Isidori i Aleksandri, koje ih ispunjavaju neizmjernim ponosom. Unatoč percepciji da je Goncić suprugu skrivao od očiju javnosti, sada se doznalo da u njihovoj priči ima puno više nego što se na prvi pogled čini…

 

Supruga Buleta Goncića, inače voditelja Kulturnog centra Beograda, bez znanja mnogih, u brojnim je nastupima pred televizijskim kamerama raspravljala o temama vezanim uz kulturu i dramaturgiju. Zove se Gordana, a poznata je po nepokolebljivoj posvećenosti i obitelji i suprugu. Uz lagani smijeh, Bulet se rado prisjeća vremena koje je prošlo od njihovog prvog poljupca do danas, jer zajedno su impozantnih 37 godina, od čega 32 kao bračni par. Unatoč maglovitom sjećanju na rane dane, Gordana posjeduje izvanredno pamćenje za sve zamršene detalje i značajne datume. Oboje su jako sretni zbog spoznaje da su postigli uspjeh na privatnom i poslovnom planu te su zahvalni za svoju prekrasnu obitelj i blisku vezu koju dijele.

 

Kamen temeljac mog sustava podrške leži u mojoj obitelji. Prisutnost moje djece daje svrhu svemu što radim. Dugo sam vjerovao da uloga roditelja nije da obrazuju svoju djecu, već da daju primjer dobrote. To je zato što djeca prirodno oponašaju svoje roditelje. U okviru naših mogućnosti, svojim smo kćerima pružili obilje ljubavi i slobodu da sami biraju. Tijekom njihova putovanja nepokolebljivo smo ih podržavali. Ove osjećaje ranije je izrazio Bulet, koji je prikupio odane sljedbenike svojim nastupima u telenovelama.

BONUS TEKST:

U gradiću smještenom između visokih planina i pitoresknih jezera, život teče poput rijeke koja neumorno klizi kroz dolinu. Stanovnici ovog gradića poznati su po svom gostoljubivom duhu, duboko ukorijenjenom u tradiciju i zajedništvo koje čini srce njihove zajednice.

Uz svitanje svakog jutra, grad se budi uz ptičje pjevanje i miris svježe pečenog kruha koji se širi iz lokalnih pekara. Trg se postupno puni živahnim trgovcima koji izlažu svoje proizvode, a djeca se veselo igraju na obližnjem igralištu, ne mareći za brige svakodnevnog života.

Sredinom grada uzdiže se stara, impozantna crkva, čije tornjevi sežu prema nebu kao čuvari vjere i nade. Svake nedjelje, zvona crkve pozivaju vjerne na misu, dok se iz unutrašnjosti širi miris tamjana i zvuk orgulja koji ispunjava sveti prostor molitvom i pjesmom.

Uz rub grada proteže se polja zasađena raznolikim usjevima, gdje se seljaci od jutra do mraka brinu o svojim usjevima. Njihovi su dani ispunjeni teškim radom i naporom, ali i osjećajem zadovoljstva i ponosa dok gledaju kako plodovi njihovog rada rastu i sazrijevaju.

U središtu grada nalazi se tržnica, mjesto gdje se svakodnevno odvija živahna razmjena roba i informacija. Ovdje se susreću ljudi različitih zanimanja i životnih priča, razmjenjujući osmjehe, šale i priče o tome što se događa u njihovoj zajednici.

Ali, kao i u svakom idiličnom gradiću, i ovdje postoji mračna strana. Pod površinom mirnog života, skrivaju se tajne i sukobi koji ponekad prijete da naruše harmoniju zajednice. Ponekad se čuju glasine o nepravdi i korupciji, o tajnim dogovorima i spletkama koje se kriju u sjenci gradskih ulica.

Ipak, bez obzira na izazove s kojima se suočava, zajednica se čvrsto drži zajedno, oslanjajući se na vrijednosti solidarnosti, poštenja i međusobnog poštovanja. Stanovnici grada znaju da samo zajedno, ruku pod ruku, mogu prevladati sve prepreke i izgraditi bolju budućnost za sebe i svoje potomke.

I tako, dok sunce zalazi iza planina i grad tone u noćni san, osjećaj zajedništva ostaje prisutan u srcima svih stanovnika. U ovom gradiću, gdje vrijeme teče sporije i život je jednostavan, istinska ljepota leži u njegovoj zajednici – u ljudima koji ga čine živim i u duhu solidarnosti koji ih povezuje kao jedno.

 

Preporučeno