Nakon što je munjevito odjeknula bombastična vest o razvodu slavnog para, Meline i Harisa Džinovića, otvorila se prava Pandorina kutija intrigantnih detalja. Zajednica ovog poznatog dvojca, koji su četiri godine delili svoje živote, izgleda da nije funkcionisala onako kako se možda predstavljalo u javnosti. Iako su se trudili očuvati sliku srećnog braka pred očima javnosti, prema rečima pouzdanih izvora, Melina i Haris su zapravo vodili privatne, poslovne i emotivno odvojene živote.

Insajderi tvrde da oboje imaju svoje partnere, čime su dodatno komplikovali već složenu situaciju. Melina, navodno, već neko vreme održava vezu s poznatim biznismenom specijalizovanim za gradnju luksuznih zgrada u prestonici. Sa druge strane, Haris je navodno uživao u kratkim avanturama s gradskim devojkama. Što se tiče imovine, dogovor između supružnika, kako tvrde informatori, jeste da sva imovina pripada “gazdi kuće,” odnosno Harisu. Međutim, Melina ima pravo uživanja u toj imovini koliko god želi, dok se Haris zadržava u donjem delu porodične rezidencije, a Melina sa svojom ćerkom zauzima gornji deo.

Jedan od porodičnih prijatelja, koji je dobro upućen u razlaz ovog poznatog para, otkriva da su odlučili skrivati od javnosti da se razvode i sada svako od njih želi živeti onako kako smatra ispravnim. Deca su, prema njegovim rečima, dovoljno velika i razumeju situaciju, ne mešajući se u odluke svojih roditelja. Melina, kako se navodi, ima svoju tajnu emotivnu priču i srećna je u ljubavi, ali očito je rešila to držati pod velom tajnosti. S druge strane, Haris, dugogodišnji zavodnik, nastavlja svoje druženje s lepim i atraktivnim damama, i to i dalje čini bez obzira na svoje godine.

Napori novinarskog tima da stupi u kontakt s oboje supružnika ostali su neuspešni, jer Melina i Haris nisu odgovarali na pozive. Ekipa Kurira imala je priliku sresti četvrtak pevača, dok je napuštao porodični dom na Senjaku sa svojim sinom. Iako je delovao rapoloženo, kratko je poručio da ne želi komentarisati trenutnu situaciju. Juče su takođe bili u njihovom kraju i sreli su sina, Kana Džinovića, koji je izašao iz automobila i, prema svemu sudeći, bio u nabavci. Međutim, ni od Harisa ni od Meline nije bilo ni traga ni glasa.

Podsetimo, kada je u četvrtak objavljeno da se razvode, prva se oglasila Melina. Iako nije želela komentarisati te navode, istovremeno ih nije ni demantovala, naglašavajući da nije spremna govoriti o toj temi. Haris, s druge strane, najavio je putovanje i izjavio da trenutno nije u mogućnosti iznositi bilo kakve komentare.

Preporučeno