Kako ste mogli da zaključite po samom naslovu, mi u nastavku danas ćemo da pišemo o jednom najponatijem i najboljem muzičkom takmičenju kada je u pitanju Balkan, a to je svakako Zvezde Granda. Tako je iz ovog takmiečnja godinama unazad od kako postoji ovo takmičenje, izrodilo se jako mnogo kvlitetnih i talentovanih pevača i pevačica, a mnogi od njih su svojih pet minuta iskoristili na jedan sasvim drugačiji način, dok drugi i nisu uradili ništa pametno kada je u pitanju njihova karijera.

Tako je jedan od pobedika najgledanijeg muzičkog programa Zvezde Granda je Amar Gile Jašarspahić koji je i sam nekolik pute rekao kako on godinama prati rad svojih kolega iz istog takmičenja, a posebnu je pažnju privukla jedna devojka, koja je prema njegovim rečima svoju karijeru gradilana jako pametan način. On je rekao kako je on lud za njenim radom i delom.

Kako ste i sami mogli da pretpostavite radi se o pobednici istog takmičenja Zvezde Granda, pevačici Milici Todorović. Amer Gile je rekao sledeće za nju: “Milica je jedna prelepa žena, jako se lepo ponaša i sviđa mi se njen izgled u potpunosti.” Zatim je on kroz smeh rekao kako se ne bi nikad bunio da mu jedna takva žena bude devojka. Gile je rekao da je do sada imao jako puno dueta, uspešnih i da bi mu sledeći trebao biti sa Milicom da bi to bio kako je rekao pun pogodak. Također, je rekao da ne gubi nadu iako zn da on nije njen tip muškarca. Koje je vaše mišljenje na ovu temu? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Preporučeno