– Aco Pejović je jedan od rijetkih regionalnih pjevačaa koji nikada niej ulazio u neke afere i svađe sa svojim kolegama. Jednostavno, ima jako dobre pjesme, njegovi nastupi su prepuuni prije svega žena, a vjeran je svojoj supruzi, preko 20 godina sa kojom ima i tri prellijepe kćerke. 

Nakon završenog Medicinskog fakulteta, kćerka Ace Pejovića krenula je na sveobuhvatno usavršavanje u brojnim stranim zemljama. Po zadivljujućim snimcima koje je objavila na svom Instagram profilu vidi se da je Marija Pejović potpuno spremna za početak profesionalne karijere, što Acu čini neizmjernim ponosom.

U posljednje vrijeme svoj fokus usmjerava prema području estetske medicine i kirurgije. Njezini društveni mediji prikazuju brojne slike povećanja usana koje je vješto izvela na različitim pojedincima, popraćene mnoštvom iskrenih svjedočanstava u kojima se izražava duboko poštovanje od strane njezinih zadovoljnih pacijenata. Nedvojbeno je da je njezin izvanredni talent na ovom polju neosporan, a samo je nekoliko odabranih upoznato s činjenicom da je njezin ujak odigrao ključnu ulogu u raspirivanju njezine strasti prema medicini. Dok je moja majka studirala, njezina sestrična imala je jedinstvenu priliku pomoći mom poznatom ujaku liječniku tijekom kirurškog zahvata.

Kći Aca Pejovića preuzela je inicijativu da napravi prvi rez u operacijskoj sali, trenutak koji je ponosno dokumentirala kao opipljiv dokaz svog angažmana. Marija je u iskrenom natpisu izrazila zahvalnost svom ujaku na podršci na njezinom putu do uspjeha. Nesumnjivo je da će pjevačičin partner briljirati u svom poslu i imati pozitivan utjecaj na mnoge pojedince. Unatoč tome što je Biljana u početku shvatila svoju ulogu majke i završila fakultet, ona nastavlja postojano napredovati, na svoje veliko razočaranje. Idući različitim profesionalnim stazama, uspjehe postižu i njezine dvije sestre, dajući estradnoj umjetnici brojne razloge za ponos i osiguravajući da njihovo kućanstvo uvijek bude ispunjeno radošću i smijehom.

Pejović izražava duboku zahvalnost za obilje blagoslova koje mu je udijelila njegova obitelj, a posebno njegov izniman trio kćeri koje su njegovane i obrazovane s velikom pažnjom. Iznad svega, ispunjen je neizmjernom zahvalnošću za božansku intervenciju koja je spojila njega i Biljanu, jer ona služi kao uzor cijeloj njihovoj obitelji i postojan oslonac. Prije nekoliko godina, kada se razboljela, Aco se mogao naći u izazovnoj situaciji da nije bilo nje. Izdržavajući mjesece goleme patnje, bio je dovoljno sretan da svjedoči kako se njegova žena izvanredno oporavila, osiguravajući dobrobit i njoj i njihovoj djeci. Trenutačno u njihovom kućanstvu živi još jedan medicinski stručnjak, koji marljivo brine o njezinim potrebama i neumorno radi na sprječavanju budućih neuspjeha.

Aco Pejović tijekom svog govora nije govorio samo o svojim budućim zetovima, već je iznio i dodatne detalje o svom osobnom životu. Aco je istaknuo važnost vjere, poštenja, poniznosti, dobrote i poštovanja prema drugima kao bitnih osobina pravog kršćanina. Također je istaknuo važnost izbjegavanja osuđujućeg načina razmišljanja i prakticiranja opreza. To su bili atributi koje je želio od svojih budućih zetova. Pejović je izrazio nepokolebljivu odlučnost da osigura sigurnost dječaka i naglasio da je potrebno voditi računa o pratiocima svog djeteta i njihovim aktivnostima u gradu. Prepoznajući ovo kao zajedničku brigu u današnjem svijetu, izrazio je nadu da će mlade žene koje su uključene također dati prioritet dobrobiti dječaka.

U godinama formacije nisam imao komplekse. Načela koja su mi usađena tijekom odgoja naglašavala su važnost ne dopuštanja da nas pojedu naše slabosti. Odrastajući u obitelji službenika, shvaćali smo važnost cijeniti ono što imamo i izbjegavali smo razviti osjećaj prava. Moj osjećaj sebe bio je ukorijenjen u tome što sam potomak svojih roditelja, uživajući u njihovoj ljubavi, a ne u materijalnim imecima. Način na koji sam odgajan štitio me od razvijanja bilo kakvih kompleksa, čak i kada su u pitanju fizičke osobine.

Nesigurnost me nikada nije mučila tijekom djetinjstva, jer vjerujem da sam doživio tipičan odgoj. Nikad nisam izvlačio zadovoljstvo izdvajajući drugu djecu koja su se možda suočila s izazovima ili nedostacima; Jednostavno nisam bio okrutan. Ovo suosjećajno razmišljanje pripisujem njegujućoj okolini koja se njeguje u mom domu”, rekao je Aco.

Preporučeno