O Snežani Đurišić se definitivno može nešto napisati, a da nije u pitanju lepa pesma. Jdnostavno njen privatni život nikada ne miruje, krenuvši od njenog sina Marka, koji joj u poslednjih 10 godina pravi jako velike probleme sa svojim ponašanjem. Verujemo da i sami znate kako je par puta završavo u policiji zbog raznih krađa, a krajem prošle godine Snežana je obećala da mu više neće pomagati, jer je došlo vreme da se napokon opameti.

Također, cveće joj ne cveta ni u ljubavi sa Vanjom Milošević, koji ju je do sada već par puta prevario. Međutim, mi se danas vraćamo u 1994 godinu, kada je ona dospela na naslovnice srpskih medija zbog sestre Mire i njenog tadašnjega supruga. Žika Živanović je tih dana odlučio da oda neke porodične tajne Snežane i njene sestre. ” Prevarili su me. Odveli su mi ženu i dete u Čikago. Prošle godine dogovorio sam se da Mira i Milan krenu sa Snežanom u Ameriku, a da im se ja pridružim posle dva meseca, kada dobijem vizu.

Žena i sin imali su vizu na tri meseca, a odmah po sletanju u Cirih Snežana im je preko svojih veza sredila vizu za još tri meseca. Maloletno dete uspeli su da odvedu pomoću lažnog potpisa, a saznajem da je Snežana pribavila „očevu umrlicu“. Zamislite, proglasila me je mrtvim kako bi bez mog odobrenja odvela dete – ispričao je on navodeći da mu je supruga uskoro javila da ne mora ni da dolazi, jer ona pokreće brakorazvodnu parnicu. Ostatak cele priče možete da pronađete ovde. 

Preporučeno