Nataša Pavlović je poznata srpska voditeljica, a poznatija je kao “Prakttična žena”. Nataša je u više navrata znala da priča da je za skladan brak ključno razumevanje, a onda je u jednom od razgovora imala i tekako interesantno izlaganje na ovu temu. “Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak posle bio skladniji i da u pedesetim ne bi “poludeli””, rekla je ona jednom prilikom.

Također, praktična žena je dodala da je u momentu kada je počinajla emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, željela je da zna šta je sve tačno preživio pre nje. Uvek ga je detaljno ispitala, pa kad je shvatila da je imao “milion” žena, da je izlazio, putovao i da je radio sve što mlad čoivek treba da radi, a onda je rekla “super”.

“Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja.”, dodala je ona, u zaključila je priču sa ovim rečima.

Nataša je njemu ispričala i celi svoj historijat, samo što je njena prošlost bila malo mirnija, nije bilo toliko burna kao njegova. Ali, imala dosta mogućnosti da na osnovu kako svog , tako i iskustava njenih drugarica, da zaključi ono što želi. Kada čovek ima 30 godina on je zreo, ali je pre toga sigurno da nije. Njeno je mišljenje da je čista igra ako se u to vreme može naći partner za celi život. Ona svakog dana zahvaljuje Bogu što je sačekala i što nije radila ništa na brzinu.

 

Preporučeno