Već nekoliko dana samo pišemo o novostima koje se tiču našeg regiona, a najviše je vesti dolazilo iz Srbije, gde se svaki dan desi nešto jako zanimljivo, a sa druge strane dešavalo se i dosta lošiih i tragičnih stvari. Svakako da je vest koja je sve šokirala bila ta danas je napustio popularno pevač narodne muzike Marinko Rokvić.

Svi su ostali u šoku nakon ove vesti, jer niko nije znao da je popularni pevač bolovao od opake i teške bolesti, a u pitanju je tu mor pankreasa, i na veliku žalost je izgubio i najveću životnu bitku. Ali, mi ćemo da se u nastavku teksta da bavimo o jednom svetskom poznatom glumcu, a on je i miljenik žena, a kako ste i smai videli po nalsovu radi se o populanrom Bali Begu, čije je pravo ime Burak Oživit, a vest koju vam donosimo u nastavku se neće svideti njegovim fanovima.

On je jedan od najpoznatijih glumaca koji bi mogao da završi u zatvioru, a ukoliuko on bude optužen, čekaju ga čak četiri godine iza rešetaka. Naime, radi se o tome da je on bio vinovnik incidenta koji se dogodio prošlog decembra na setu serije “kurulus osman”, a tada su ga scenograf i još tri člana ekipe tužili za uvredu časti.

U samom izjavi koja je dostavljena na sudu piše kkao je glumac ured snimanja izašao iz šatoira i odjednom je počeo d aih vreća i naziva ih pogrdnim imenima, a to može da potvrdi i nekoliko svedoka. Poslednju reč u ovom slučaju imat će Treći okružni sud u Beikozu u Istanbulu. Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod.

Preporučeno