U svijetu estrade, danas imamo jao veliki broj parova, koji su posebni na jedan svoj način. Nedavno se voditelj Zoran Pejić Peja razveo sa suprugom koja je od njega bila mlađa 25 godina.

Iako je poznato da je voditeljeva bivša supruga poznata folk pjevačica Zlata Petrović, s kojom ima sina, on je također bio u braku s mlađom ženom Draganom Pejić, ali je njihov brak na kraju ipak raskinut. Prije nekoliko godina voditelj se na Ibizi vjenčao sa zanosnom Afroamerikankom. U iskrenom intervjuu izrazio je želju da on i Dragana imaju zajedničko dijete.

– Želja mi je postati roditelj. Krajnji izvor radosti i postignuća u životu je imati djecu. Roditeljima sam donio sreću izrastajući u odgovornu osobu, izbjegavajući prijevaru i licemjerje. Bilo bi mi neizmjerno sretno da i moja buduća djeca budu utjelovljenje poštenja i dobrote. To bi za mene bio oličenje uspjeha, kako se izrazio jedan voditelj.
– Donijela sam odluku o povećanju grudi. Baš kao što netko može odlučiti poboljšati svoje zube, ja sam odlučila povećati svoje grudi. Istražio sam različite opcije i iskustva, i na kraju, izbor je u potpunosti pod mojom kontrolom, prilagođen mojim preferencijama. Ovo mišljenje je nekada dijelio i Peja.

Voditelj je nedavno otkrio svoje emocije nakon raspada braka.

Iako mi prekidi nisu najdraža stvar, cijenim priliku da s nekim razgovaram i zajedno radimo na pronalaženju rješenja. Kad smo moja bivša supruga i ja odlučili prekinuti brak, sjeli smo uz šalicu kave. Preuzimamo punu odgovornost za propast naše veze. U biti, razvedena sam otkad znam za sebe. Bio sam u braku kratko razdoblje od pet ili šest godina, i to je bio opseg toga. Živeći život kao muškarac, mogu pouzdano reći da su stvari ispale prilično dobro. Ne treba dugo da se čovjek prilagodi pozitivnim aspektima života. Peja je rekao: “Čovjek se brzo navikne na dobre stvari.

Preporučeno