Danas pišemo o srpskoj glumici Gordani Bjelica koja je igrala nekoliko popularnih domaćih serija, a publika je najviše pamti kao Bebu, sekretaricu čuvenog Popare u seriji “Srećni ljudi”. Gordanu smo gledali u serijama “Porodično blago” i “Zvezdara”, a dok je pre nekoliko godina bila i učesnica rijaliti šou programa “FArma”.

Također, trenutno publika može da je gleda u seriji “Slatke muke”, a njeno učešće u pomenutom rijalitiju bilo je veoma zapaženo. Veliku pažnju je privuklo njeno ljubljenje sa pokojnim Ekremom Jevrićem i pevačem Erom Ojdanićem, a posebno šokantno bilo je kada se saznalo da nakon ispadanja iz rijalitija nije imala para ni za taksi kako bi otišla kući.

Tako u poslednje vreme aktuelna je njena ćerka Teodora koja je krenula da se bavi majčinskim stopama i bavi se glumom. U veliko se priča o tome da je Gordana Teodora dobila u vanbračnoj zajednici sa Miroslavom Lazanskim koji ćerku nikada nije ni priznao, a glumica izbegava da priča o tome i iističe da ju je odgajala sama. Nju jako dugo nismo gledali ni viđali na malim ekranima, Gordana se nije mnogo promenila, i mnogi komentarišu da joj godine odlično stoje. Koje je vaše mišljenje o glumici? Pišite nam u komentar ispod.

Preporučeno