Sada je najbolje vreme da vašem domu omogućite dobru i pozitivnu energiju koja će doneti zdravlje i napredak ukućanima. Oprani i čisti podovi nisu samo najbolji način da se oslobodite prašine i bakterija, već i da stvorite prijatnu i zdravu atmosferu u stanu. Ništa manje nije važna ni energija kuće, koja također treba periodično da se odradi.

Upravo zbog toga se praktikuje drevni ritual čišćenja podova na solju. So će učiniti da sa poda nestane prašina, ali isto tako će obezbediti dobru auru prostorije, pogotovo ako je vreme da se ukuću vrati mir, sreća i dobrobit. Pranje podova sa dodatkom obične kuhunjske soli za čišćenje stana ili kuće od akumilirane negativne energije je potrebno kada: Deca često pate od prehlade; Stalno ste mučeni nesanicom ili uznemireni snovima; Sobne biljke loše rastu ili venu; Električni uređaji često propadaju; Nedavno je neko u,mro u stanu; Stalno nema dovoljno novca; Stvari iznenada nestaju.

Također, vreme je i da se podovi očiste sa solju kada se porodični odnosi oizmeđu muža i žene pogoršavaju, deca prestaju da se pokoravaju, kućni ljubimci umiru ili odlutaju. Pre nego što krenete sa ritualom čišćenja sa solju, iz kuće morate da izbacite smeće i sve nepotrebne stvari koje guše prostor. Smatra se da stvari koje se dugo ne korist privlače negativnu energiju. To sprečava ulazak sreće i prosperiteta u kuću. Krajnje vreme je da se oslobodite stare garderobe, obuće, polomljenih stvari, rasparenih čarapa itd.

Operite prozore i zavese, a to će vam pomoći da na novi način sagledate život i vidite šta pored vas prolazi nezapaženo. Ostatak pročitajte ovde.

Preporučeno