Petar Graši i Hana Huljić su definitivno bila najveća vest u Hrvatskoj, po pitanju estrade. Naime, njih dvoje su se smuvali, i to nakon što je Petar Grašo ostavio nakon pune 23 godine svoju zaručnicu Danijelu Martinović. Cela javnost u Hrvatskoj je bila kontra OPetrove odluke, da uđe u vezu sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, z koju se ispostavilo da je bio u vezi čak godinu dana dok je bio sa Danijelom. 

Ona je itekako verovala porodici Huljić, jer su bili i privatni prijatelji, ali i poslovni saradnici. Hana je sa samo 6 godina glumila u Danijelinoj pesmi i spotu “Neka mi ne svane”. Međutim, svaka veza ima dve strane priče, tako da se ne zna kako je Petru bilo sa njom u ezi, a po kuloarima se itekako šuška da je hteo decu, koju Danijela nije mogla da odi. 

Samo nakon tri meseca veze, odnosno braka, Hana je ostala u dugom stanju, i pre samo mesec dana su dobili i čćerkicu koja je dobila ime Alba. Ono što je bilo zanimljivo u oom slučaju je to, sda je Grašo tu noć imao zakazan nastup, tako da nije mogao da bude uz svoju suprugfu za vreme rođenja svoje nasledice. 

Tonči Huljić, Hanin otac je itekako iskritikovao Petra, što nije odgodio nastupe u periodu kada se njegova mezimica trebala da porodi. Međutim, Hana itekako ima razumevanja za Petrov posao, jer jednostavno, neko mora da izdržava porodicu. Sada se oglasio i Grašo po ovom pitanju, te je izjavio sleeće za Hrvatske medije. “Zajedno provodimo manje vremena nego što bih hteo jer je ova sezona zaista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su za ovo leto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci sa porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagosloven ulogom roditelja.”, ispričao je on. 

Preporučeno