O Anđelki Prpić se uvek može ponešto napisati, a jako dobra srpska glumica, se nedavno razvela, te u medijima ne govori toliko o svom privatnom životu. naime, sa svojim suprugom Icanom sa kojim je bila punih 13 godina u braku i sa kojim ima sina, jednostavno više nije išlo. Naime, kako je kasnije izjavila, njihov brak je u potpunosti pukao zbog njegove velike doze ljubomore. kap koj je prelaila čašu je bla kada joj je on pravio scene zbog kolege Andrije, sa kojim je snimala super popularniserijal “Andriaj i Anđelka”.

Njen ljubavni status je i dlje jako velika misterija za sve u regiji, a donedavno se pričalo da je u vezi sa jednim beogradsim bankarom, međutim, to se nikada nije ispostavilo kao istina, Međutim, u poslednje vreme se šuška da je u vezi sa kolegom Andrijom Kuzamnovićem, sa kojim je donedavno radila na odličnom filmu “Ala je lep ovaj svet”. Tako je sinoć u MTS dvorani održana i premijera ovoga filma, u kojem su naravno glavne uloge na crvenom tepihu bili upravo Andrija i Anđelka. Glavne junake ove ljubavne priče čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava reditelj Bata (Andrija Kuzmanović), Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka kao i policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) koji će nas itekako nervirati, ali na klraju ipak itekako razveseliti.

Svi prisutni su komentarisali njih dvoje, koji su celo vreme bili jako nasmejani, a činilo se da između nmjih dvoje ipak ima i neke hemije. Anđelka je na sebi imala usku haljinu u boji lavande, dok ej Andrija na sebi imao crne špantole i košulju, uz upečatljivi sako. Inače, romantična ljubavna komedija je pretpremijerno prikazana na 46 izdanju Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji gde je i osvojila glavnu nagradu publike.

 

Preporučeno