Mi se u nastavku našeg današnjeg članka, kao što i sami možet eda vidite na najpopularniji bračni par na ovim prostorima, a u pitanju su svakako Duško i Jelena KArleuša. Naime, njih dvoj, konkretno Jelena je šokirala celu regiju, kada je na svom Instagram nalogu objavila cest da se njih dvoje razvode nakon 13 godina braka. 

Međutim, do današnjeg dana to se još uvek nije desilo, a tada su rekli da će svu imovinu koju su stekli u zajedničkom braku, da ostave svojoj deci. ‘Nisam preterala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenuću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama’, rekla je Jelena.

Atina, njihova starija ćerka, je već sa 216 godina prava lepotica, a još od pre je krenula majčinim stopama, odnosno u šou biznisu je već uveliko. Sve je krenulo od modeliranja na Instagramu, a sada je već postala i popularni foto modela  pre par dana je imala i svoju prvu reviju. Otac Dušk ojoj je svakako najveća podrška, ali jednostavno ne voli da mu je ćerka u tim vodama. 

Inače, ona je otvorila reviju od modne dizajnerke Aleksandre lazić i njenog modnog brenda pod imenom Lašer. I otac dušk ose pojavio na reviji, sa mlađom ćerkom Nikom, koja je krenula njegovim stopama, i sada trenia fudbal u mlađim kategorijama Crvene Zvezde. Koja su vaša mišljenja o ovom bračnom paru? 

Preporučeno