Miroslav Ilić je u poslednje 3 godine, itekako bio u centru balkanske javnosti, ali ne po novim pesmama, nego po svojoj vanbračnoj aferi. naime, verujemo da ste svi vi bili upoznati sa procesom suđenja, sa njegovom devojkom iz mladosti, Mirjaanom, koja već poslednjih 30 godina živi i radi u Americi.

Ona ga je naime tuužila za očinstvo, te je tražila da se prizna njen sin Devon, koji danas ima 33 godine. Celo suđenje je traajalo kao što smo i rekli preko 3 godine, a odužilo se iz prostoga razloga, jer Miroslav jednostavno nije hteo da prizna da je Devon njegov sin. Najsmešnije u celoj priči je što Devn nije hteo ni novac, ni slavu, već samo da udovolji majci Mirjani i da bude priznat od svog pravog, biološkoga oca.

Međutim, sve se to itekako odrazilo i na njegovu porodicu, a najviše je povređena njegova ćerka Marija, koja se jako retko pojavljuje zajedno sa ocem u javnosti. Naime, ona je jako duugo vremena udata za Dragana Šutavca, i ima dva sina sa njim. Ponekad se pojavi na očevom koncertu, i to uglavnom sedi sa majkom u prvom redu, zajedno sa svojom decom. Progovorio je i Dragan o njihovom upoznavanju, jer nije znao da je ona ćerka, popularnog pevača:”Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam:

“Kao onaj pevač Miroslav Ilić?” Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: “Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks.” Tek onda sam saznao da je ćerka poznatog estradnog umetnika – ispričao je Šutanovac svojevremeno ovu anegdotu.

Preporučeno