Ne kaže se bez razloga Amerika je izmišljena zemlja, i mi smo od njihovih uslova života i standarda uopšte, udaljeni par svetlonih godina, Koliko god mi to ne želeli da priznamo, svi oni koji nešto vrede su u “obećanoj zemlji”, jednostavno sve je puno lakše da se uradi iz ove zemlje, ali se i jako teško izdvojiti od velike mase koja je prisutna na jako udaljenom kontinentu. 

Jednostavno, trendovi i sve ostale stvari koje nam dolaze iz Amerike svi kopiraju, i ne možemo se zavaravati kako mi ovde u Istočnom delu Evrope diktiramo neke trendove. Verujemo da svi znate da je Jelan Karleuša pre par godina izjavila da neke njene modne kreacije sebi uzima i Kim Kardašijan, da je iskopira, i da se tek onda sazna za neku njenu modnu ludost. 

Sad je pitanje kako na srpsku estradu gleda ostatak sveta, i kako doživljavaju najveće srpske zvezde poput Dare Bubare, Cece ili Karleuše. Britanci su najgori po tom pitanju, svakako da im najviše na tapetu bude Novak Đoković, i jednostavno ne mogu da podnesu kako jedan Balkanac može imati toliko uspeha u svetu tenisa. Srbija kao zemlja uzima jako puno medalja i osvaja nagrada u svetu sporta a da je višestruko puno puta manja od te jedne elike Britanije. Ceca je također kod njih na udaru, iako je na Ušću kada je bilo preko 100.000 ljudi došao jedan RAI, BBC, CNN da snima reportažu o srpskoj majci. I Anastasija je uvek na mapi, pa je pre par dana bio i englski Mirror na proslavi njenog rođendana. 

Preporučeno