Mi se u nastavku današnjeg članka malo foksuirmao na jednog od najkontroverznijih političara u ovoj regiji u poslednjih 20 godina. Kao što i sami možete da vidite po samom naslovu, radi se o Čedi Jovanoviću, čoveku koji ima političku stranku u Srbiji i konstantno je u opoziciji, a svaki period pre izbora, puno obećava ana kraju ne dobije niti 1% glasova. 

Međutim, ono što je itekako specifično za ovog političara je to, da stalno upada u neke probleme, koje po njegovoj nesreći budu medijski ispraćeni. Dovoljno je samo napomenuti njegov veliki ekces od pre 3 godine, kad aje izašao iz bolnice, i kada je pretukao šefa obezbeđenja klinike u kojem radi njegova supruga Jelena, a najgore od svega je to, što je nasrnuo na čoveka i to teniskim reketom. Prošle godine, također, pre d njegovom zgradom sa par navijača, sa kojima je ušao u fizički sukob, prilikom čega je razbio izzlog od jednog kafića. Cela Srbija i mediji su se tada obrušili na njega, a om prilikom je imao preko 3 promila alkohola u krvi. Mnogi su ubeđeni da ima čak i toga da konzumira drogu, a kada se nekada pojavi u medijima, definitivno tko i izgleda.

Poznato je da itekako vodi brige o svome telu, ali u poslednjih godinu dana od oporavka od korona virusa, skoro nikako da i vežba, tako da s epoprilično i zapustio. Sada je izašao u javnost i sa iformacijama da je pronašao jednog dedu od 96 godina sa Tare, koji ga pomoću petroleja leči i koji mu je faktički spasao pluća, koja su bila u očajnom stanju posle korona virusa. 

Preporučeno