Mi se u nastavku današnjeg članka fokusiramo na domaće etsradne zvezde, i bavimo se sa njihovim bogatstvima, koja u današnje vreme nisu nimalo mala. Na primer, pre par dana smo pisali članak o najbogatijim osobama po Forbsu na balkanu, a to je Dragana Mirković čija se imperija procenjuje na 90 miliona dolara. 

Sledi Ceca sa 80, dalje je tu Jelena Karleuša sa 60, a Zdravko Čolić je na četvrtom mestu, čije se bogatstvo procenjuje na 50 miliona dolara. Međutim, to su samo površne ankete, jer imamo jako puno pevača i glumaca koji uopšte ne prijavljuju sve svojeprihode, pa samim time i nije toliko relevantba ova lista. 

Svi oni žive n visokoj nozi, a retko ko zna koliko zapravo koštaju njihove vile p oDedinju. Tako primera radi niko od odgovornih ljudi iz Forbsa nije pomenuo Gorana Bregovića, koji prema poslednjim informacijama samo u nekretninama ima preko 30 miliona evra, i to širom sveta. Gitarsita i osnivač “Bijelog dugmeta je godinama unazada napravi pravu malu impeiju, a pametno je ulagao u nekretnine širom sveta. 

Tako se bar priča po insajderima da širom sveta ima najmanje 30 ekretnina a nijedna nije ispod 1 milion evra, Pariz, Rio De Žaneiro, par nekretnina u Americi i tako dalje i tako dalje. Domaći izvođači se ipak odlučuju za ulaganje u restorane, brza auta, i neke druge manje biznise, ali jedan je Brega. Da li ste znali za ovu informaciju. 

Preporučeno