Dragan Stojković, bh. producent, pored poznate kćerke Aleksandre Džidže Stojković, ima i sina Aleksandra. Dragan Stojković svojevremeno je bio prepoznat po mirnom porodičnom životu sa suprugom Dunjom i njihovo dvoje dece. Međutim, u maju ove godine javnost je zaprepastila vijest da ga je bosanski sin Dragana Stojkovića zlostavljao. To je izazvalo raskol u njihovom prethodno harmoničnom odnosu.

 

 

 

Aleksandar je u određenom vremenskom periodu uhapšen i pritvoren zbog nasilja u porodici. Tužilaštvo je na kraju donelo presudu. Sin Dragana Stojkovića Bosance je tokom dokaznog postupka negirao da je počinio krivično djelo, dok je njegov otac naglo povukao svoj prethodni iskaz. Nakon ovih događaja, prijava je odbijena, navodi “Republika”. Za navedeni sajt o navodima o nasilju u porodici progovorila je osoba iz Bosne i Hercegovine. Osoba je negirala da zna izvor tvrdnje da je njihov sin bio umiješan u fizičku svađu i navela da to nema veze sa njihovim sinom Aleksandrom. Izrazili su averziju prema tračevima i izjavili da nisu upoznati sa optužbama koje se iznose.

 

 

Osoba je odbila da dalje raspravlja o ovom pitanju, dajući kratak i koncizan odgovor. Vrijedi napomenuti da je sin Dragana Stojkovića, rodom iz Bosne i Hercegovine, postao poznat nakon teške saobraćajne nesreće u zemlji 2015. godine. Kako prenosi Kurir, sudario se sa stubom dok je vozio crni mercedes beogradskih registarskih oznaka. , što je rezultiralo teškim fizičkim ozljedama. Aleksandar je zadobio povredu glave i prelome na tri različite lokacije butne kosti. Zanimljivo je spomenuti da je bosanskohercegovački pojedinac član žirija na nadaleko poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

 

 

Preporučeno