Nole Novak Đoković je definitivno u poslednjih mesec dana bio top tema broj 1 ne samo u svetu sporta, nego u svim svetskim medijima u globalu samo se govorilo o njegovom slučaju. Celih 11 dana je trajala kriza oko Novaka, da li će moći da uđe u Australiju ili ne, a na kraju je nakon svega, dobio odbijenicu od australijansi vlasti, te nije zaizgrao na omiljennom turnru, kojeg je mogao da osvoji deseti jubilarni put.

Tako su mnoge javne ličnosti stale na stranu Novaa Đokovića, i to pogovoro iz Srbije, ali i ostatka sveta, kako nije pravedno to što su mu uradili, dok imamo onih kao što je Kolinda Grabar Kitarović , koja je bila za to da su svi jednaki pred zakonom jedne države i da se trebaju poštovati, koja je rekla da je on ipak trebao da se vakciniše.

Ono što je najgore od svega, jeste da Novak nije nigde promovisao da se ljudi ne trebaju da vakcinišu, nego jednostavno to je njegov stav koji je on jednostavno ne želi da se menja. Njemu je sada i Rolan Garos uputio isti zaon, tako da najverovatnije u leto neće moći ući ni u Francusku ako ne bude vakcinisan. Očekuje se još i Engleska, i ako se ne bude mogao pojaviti na vimbldonu, onda su stvari za njega završene.

Također, sada je bosanska novinarka Ika Ferer Gotić izazvala pravu lavinu koemntara na svoj račun, ostala je zadivljena kako Rafa ide na 21 Grand slem, dok Novak liže kašičicu sa još 200 vernika na liturgiji u Svetom Savi. Međutim, zbog puno prijava, morala je da obriše svoj post sa društvene mreeže, a Đokoviću je poručila da kontroliše svoje fanove…

Preporučeno