Miljko Živojinović je sin Bate Živojinovića, i on je sada otkrio da se legendarni glumac nikada nije venačao u crkvi sa Lulom, ali jeste sa svojom koleginicom. Također, Miljko je otkrio da se njegovi pokojni roditelji Bata i Lula Živojinović, koji su u braku bili 54 gdoine, nikada nisu venčai u crkvi.

“Bili su venčani samo u opštini jer im crkveni brak nije bio toliko važan. Kasnije su razmišljali da ipak obave venčanje u crkvi na proleće 2016. godine, ali ih je u tome sprečila Batina bolest, a zatim i smrt…”, pričao sin legendarnog glumca. To se sve naime dogodilo 1984 goidien dok je trajalo snimanje popularnog filma Kraj rata. U tom filmu postoji scena u kojoj je Boja Lazarević, koga je igrao njegov otac, i Milka Lazarević, Gorica Popović venčaju. Oni su to zaista uradili na snimanju te scene, a kada se završila ceremonija, pop je pričao Bati i pitao ga da li je pre toga bio venčan u crkvi, a Bata mu je tada odogovorio da nije, ovo je pričao Miljko i dodao:

“Sveštenik mu je na to rekao: “E pa, sada ste venčani sa Goricom! Prošli ste kompletnu proceduru venčanja” pričao je Miljko za portal Informer i dodao da je Bati sve ovo bilo jako smešno. On se šalio da je venčanje bilo pravo, ali da nije bilo poljupca, niti onoga šta praktikuju parovi prve bračne noći, istakao je Miljko, koji otkriva da se njegovi roditelji nikada nisu venčali u crkvi. Gorica Popović je istakla da ovo snimanje pamti kao jednu od najlepših snimanja u svojoj karijeri. “Bata je, kao i uvek, bio najduhovitiji na setu i zasmejavao je celu ekipu. Dešavalo se da nekad na snimanje dođem neraspoložena, ali on bi mi uvek vrlo brzo izmamio osmeh na lice. Takav glumac se jednom rađa”, prisetila se Gorica, prenose medij.

Preporučeno