MI se u nastavku našeg današnjeg ačlanka fokusiramo na teme koje su povezane sa medijima, a koje se tiču dešavanja u emisijama uživo. Naime, jako je puno scena, kada imamo programe uživo, i kada se dese neke scene na koje se jednostavno ne može da utiče. U tim trenutcima, se može itekako prepoznati koliko su zapravo spremni voditelji da kontrolišu sitauciju i da se izvuku iz nepredviđenih situacija.

Međutim, ako malo bolej pogledate ruštvene mreže, tamo možete da naletite na neke situacije koje su se desile uživo u programu, a koje su odmah podeljene,a koje su postale viralne u jako kratkom vremenu. Tako nam sledeća priča dolazi iz Amerike, gde smo imali jednu situaciju u studiju koja je definitivno izmakla kontroli, a koja je postala i više nego virlan, a samim time i jako neobična.

Naime, jedna od poznatijih TV voditeljki u Americi sa mreže Si bi es, Vendi Vilijams je protekloga vikenda, imala jednu i više nego neobičnu siuaciju, lkada joj se u sred emisije oteo “golub”, te j ejako brzo reagovala, nakon što j epustila vetar. Naime, ako niste videli ovaj snimak, njen gost u studiju bio je Odel Bekam Dži ar, koji je udario pešaka na pešačkom prelazum, a pre nego što je on dao jedan od odgovora, to s desilo, nastao j ekratki tajac, a onda je ona nastavila kao da se ništ anije desilo.

Naime, to su i više nego prirodne stvari u organizmu, te je noramlno da se desi, ali kada je u pitanju televiziija, ond aje i više nego neobično. Pogledajte i sami kako j esve to izgledalo.

Preporučeno