Danas pišemo o najećoj balkanskoj zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović i njenom dečku Bogdanu Srejoviću koji su proslavili godinu svoje ljubavi. Iako su mnogi očekivali gala proslavu, njih dvoje će u intimnoj atmosferi proslaviti ovaj dan i to na bazenu u njenoj vili. Menadžer i pevačica nisu želeli da imaju veliko slavlje, već je Ceca organizovala romantičnu večeru samo za njih dvoje.

Jedan izvor je rekao: ” Iako su mnogi mislili da će Ceca i Bogdan napraviti žurku, njih dvoje su želeli da intimnom večerom obeleže godinu dana ljubavi. Odlučili su da to bude pored bazena u Cecinoj vili na Dedinju. Odustali su od večere u restoranu kako bi izbegli znatiželjne poglede. Hteli su da uživaju jedno u drugom” koji je dodao: “Ceca je od svoje kuvarice naručila posna jela, jer ona i Bogdan poste ceo Božićni post. Naravno da je spremila i poklon, ali nije htela da mi otkrije o čemu je reč.”

Pevačica više nikako ne krije da je nakon toliko godina konačno pronašla ljubav svog života i da je mnogo srećna. Jednom prilikom je pevačica rekla da je zaljubljena i da ne vidi razlog zašto da nme bude, jer se i drugim ljudima dešava ljubav, zašto ne bi i njoj, i ona je od krvi i mesa. Također, pevačica je rekla kako svakim danom slavi ljubav sa Bogdanom. ” Nama je svaki dan kao godišnjica. Lepo mi je u vezi, srećna sam i zadovoljna. I on takođe. To je najbitnije.”, rekla je pevačica.

Iako pevačica voli svog dečka, ona ne planira da stane na ludi kamen, i ona i Bogdan su imali priliku da budu u braku i shvatili su da taj papir nije garancija ni za šta.

Preporučeno