O Petru Graši i Hani Huljić ove 2022 godine jako puno se pisalo. Definitivno najveća ljubavna priča u celoj Hrvatskoj u pretgodnoj godini, a ništa to ne bi bilo tliko posebno da nije nakon 23 veze ostavio Danijelu MArtinović, svoju dugogodišnju partnerku. Mnogo puta su mediji nagađali šta je razlog prekida sa njom. 

Jedni su govorili da jednostavno nisu jedno za drugoga, ali puno višđe se slušala ona priča, kako Danijela zbog godina nije mogla da ostane u drugom stanju. Nedavno je povodom velikoga beogradskog koncerta, gostovao i kod ami dži šou, gde je otvoreno progovorio i o svome odnosu sa Danijelom MArtinović. 

“Ja ne čitam medijske natpise i ne čitam komentare, ne komentiram ništa. Bitno je samo da je čovjek sam sa sobom i načisto. Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentiram niti što da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi”, izjavio je Grašo.

Inače, sa hanom je pre par meseci, konkretno u julumesecu dobio i ćerku, kojoj su dali ime Alba, koju kako je i sam kazao jako retko viđa zbog svojih poslovnih obaveza. Jednostavno, hana mu na tome ne zameri, jer jednostavno neko mora da privređuje i da donoi hleb na stol. 

Preporučeno