Voditeljica Jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić, prilikom svog debitantskog pojavljivanja uz partnera Dragana, iznenađujuće je najavila da će se povući iz medija.

Jeremić je već dulje vrijeme u romantičnoj vezi s vlasnikom pekarske industrije. Oboje kažu da su jedno drugome najveće ljubavi. Nedavno je otkrila kako se planira odmoriti od medija, a sada iznosi detalje. Od sutra vikend službeno počinje petkom, a naše interakcije bit će ograničene na kanal Pink. RTV Pink nam je kao obitelj. Za one koji su možda zbunjeni, moje povlačenje iz medija znači da se u veljači neću pojavljivati ​​ni na jednoj drugoj platformi, osim zbog svojih profesionalnih obaveza i odgovornosti. Mukotrpno sam se borio za svoj položaj i svoju ulogu, a uspjeh me nije promijenio kao osobu, osim na bolje. Uvijek sam podržavao i pomagao svoje kolege na sve moguće načine. Ipak, sada mi je potreban mir i tišina dok se pripremam za nadolazeću 2024. godinu. RTV Pink mi je kao drugi dom, mjesto gdje se osjećam sigurno i zaštićeno, daleko od svih izazova s ​​kojima sam se suočavao i savladavao u prošlost. To je moje utočište, moje utočište. Jovana je elokventno ispričala zašto je Pink obožavana i cijenjena. Vrijedi spomenuti da voditeljica često priča o svojoj vezi sa Stankovićem, a jednom je otkrila i je li se s njim preselila.

U emisiji “Premijera vikend – specijal” Jovana je izrazila namjeru da se u veljači povuče iz medija i posveti osobnim poslovima. Planira uzeti predah i uroniti u svijet pečenja. Jovana je ispričala da je nedavno imala priliku da provede tri dana u Grockoj i četiri dana u Beogradu i da iskreno uživa na ovim lokacijama.

– Uložio sam sav svoj trud u posao – rekao je šef Dragan. Uz njega, kao pratnja, svoje zadovoljstvo nakon razvoda od Vojislava Miloševića i propale romanse otkrila je Jovana Jeremić. Sreću je pronašla u naručju Dragana Stankovića, prosperitetnog poduzetnika koji je od nje stariji 14 godina.

Nastanjen u Begaljici, selu u opštini Grocka, Dragan Stanković, renomirani vlasnik lanca pekara i sadašnji ljubavni partner Jovane Jeremić, nastanio se na svom velikom imanju. Ekipa “Paparaco Lova” zaletjela se u njegov kvart i uvjerila se u raskoš koja okružuje biznismena. Ograđeno velikom kamenom ogradom i kolosalnim vratima, njegovo dvorište krije pravo blago – dvije kuće od kojih je jedna njegovo trenutno prebivalište, a druga je nedovršena. Svjedočanstvo Stankovićeve sklonosti isticanju, ogromni srebrni lavovi ponosno čuvaju ulaz u kapiju. Vrijedi napomenuti da je Jovana nedavno izrazila želju za vilom u Beogradu, za koju se nada da će joj Dragan ispuniti.

Jeremić je izrazio želju da se ove godine preseli u prostranu rezidenciju s bazenom, po mogućnosti na području Senjaka. Idealan scenarij uključivao bi zapanjujuću vilu, koja bi mogla biti registrirana ili na njegovo ime ili na ime njegovog partnera. Primarni fokus je na osobnom užitku, s naglaskom na supružnika koji se brine o kućanskim poslovima i kuhanju. Jeremić cijeni biti zadužen i očekuje izvrsnu uslugu.

Preporučeno