U današnjem članku se malo prisećamo 80 tih i 90 tih ogidna prošlog veka, to su godine koje beleže doobru muziku i lepe pesme. Mnoge poznate ličnosti iz tog perioda bi slabo ko mogao da prepozna danas. Razlog tim veliim promenama može da bude i majka priroda, koja je uvetovala time da se svakodnevno menjamo, ali i plastične operacije, koje su na sebi učinile većina poznatih ličnosti.

Također, imamo i dosta muzičkih zvezda koje su bile mnogo popularne u 80 tim godinama prošlog veka, ali su sada gotovo pa nestale sa scene. O njima se piše samo ako se slučajno pokave na nekim od javnih događaja, a gotovo pa nikada se ne pojavljuju više na sceni.

Mi danas pišemo o jednoj poznatoj hrvatskoj pevačici koja je pokazala kako je ona izgledala u srednjoškolskim danima. U pitanju je pevačica Tereza Kesovija na društvenim mrežama podelila je fotografiju iz mlađih dana i oduševila je fanove. Tako je ona podelila svoju slika na kojoj se nalazi još nekolik osoba, a kao opis napisala je sledeće:

Dobila sam danas ovu fotografiju iz mojih srednjoškolskih dana koja me je baš dirnula. Na slici smo Maja, majka poznate novinarke Ane Vele (levo dolje), Nela, Majina sestra (desno gore), Branka, moja prijateljica iz razreda (desno dolje) i ja. Sve četiri smo članice zbora Dubrovačkog radija i tamo sam prvi put nastupila javno (osim u crkvi), a radijski program je išao uživo”, ona je napisala uz objavu. Koje je vaše mišljenje o ovoj pevačici, da li bi je mogli da prepoznate?

Preporučeno