U intervjuu na Kurir televiziji, novinari Ljilja Stanišić i Ivan Gajić iznijeli su svoja razmišljanja o ljetovanju na Crnogorskom primorju i otkrili intrigantne planove za ono što nam predstoji. Prije samo mjesec dana svi smo se okupili na Crnogorskom primorju, a sada smo tu da podijelimo svoja razmišljanja i uvide o našem radu, kao i da iznesemo sva nova saznanja ili informacije koje možda imamo.

 

 

„Crna Gora mi je još uvijek u mislima“, napominje Ljilja Stanišić, „a svi ste bili dio tog iskustva. Mogli ste svjedočiti i naučiti o svemu što smo radili“. Ivan Gajić se javlja: „Da, bili ste tamo s nama i imali ste priliku sve istražiti i otkriti iz prve ruke. Bez obzira na lokaciju, bilo da se radi o Crnogorskom primorju ili Beogradu, njihov posao predstavlja jedinstvene izazove. Pred nama se trenutno dešavaju izuzetni događaji. Ove pojave izazivaju pometnju i izazivaju različita gledišta, napominje Ljilja Stanišić. Prebacujući brzinu na temu ljetnih izvještaja koji potiču iz Crne Gore, otkrivena je zadivljujuća priča. Poznati fudbaler, koji je oženjen i ima porodicu, imao je poverenje u svoje uverenje da žena ne može da ga izda i da bude neveran sa nekim koga poznaje.

 

 

 

 

Međutim, pokazalo se da to nije bio slučaj kada je on nakon što je otkrio aferu fizički napao svog prijatelja, koji je bio ženin ljubavnik. Ljubavnik je napad prijavio nadležnima, a fudbaleru je za svoje postupke izrečena novčana kazna. On je pravosnažno osuđen zbog svog nasilničkog ponašanja. Uprkos ženinom neverstvu, fudbaler je odlučio da ostane sa njom. Ovaj slučaj nasilja je onaj koji svi moramo nastojati da iskorijenimo, a ono nije ograničeno samo na rijaliti programe, već se javlja i u životima veoma uspješnih i poznatih pojedinaca, kako ističe Stanišić. Ova kolumna je posvećena dijeljenju anegdota kojima nedostaje fizički dokaz, ali potiču od pouzdanih pojedinaca i naših ličnih iskustava kao svjedoka neobičnih okolnosti.

 

 

 

Preporučeno