Trougao Dejan i Dalila Dragijević i Filip car su definitivno obeležili prošlosezonsku Zadrugu. Do tada nikada nije viđeno ni u jednom rijalitiju da žena prevari svoga muža pred njegovim očima, i to sa čovekom kojeg je tek upoznala, i sa kojim je ostala do samog kraja zadruge 5. Cela javnost je stala na dejanovu stranu, a na kraju mu se sve to isplatilo jer je on završio kao pobednik iste.

Dalila je bila ubeđena da pobeđuje, a na kraju je završila kao druga, a na kraju nije dobila ni pobeduu, a celi brak joj se na kraju i raspao, tako da se komotno može reći da je ona najveći gubitnik iste. Sada se Filip obrušio i na Aleks nikolić, sa kojom ima vezu u Šimanovcima, a ona je sve šokirala kada je rekla da je ne tangira puno što je Dejan ostao napolju, jer oni zapravo uopšte i nisu u vezi.

Naime, ona je sinoć totalno prsla te je priznala da ju je dejan plaćao da njih dvoje budu u vezi, samo da može daa napakosti Dalili, svojoj bivšoj supruzi. “Došla sam do ivice pucanja i više ne mogu da glumatam. Ovo s Filipom nije prevara iz prostog razloga što je sve izrežirano. Prava istina je zapravo da smo Dejan i ja imali dogovor napolju. Plan je bio sve vreme da mu glumim devojku, da glumimo da se volimo i da sve izgleda kao da smo srećni u vezi. To nije bilo teško jer smo mogli da švrljamo sa strane, a da to niko ne primeti. Na javnim mestima smo se pojavljivali zajedno, a privatno je svako radio šta je hteo. Nije bilo nikakvih zabrana” – otkriva Aleks i objašnjava da je za ovo od Dejana dobila skoro 10.000 evra:

“Dejan je meni prvo dao 5.000 evra, a ostatak sam potrošila tako što sam kupovala stvari i sređivala porodičnu kuću. Niko nije imao pojma da je sve nameštaljka jer smo dobro glumili. Oboje smo od ovog dogovora imali koristi, ja samo više ne mogu da ćutim. Ovo s Carem zapravo nije prevara Dejana jer mi nikad i nismo bili zajedno.”, izjavila je Aleks.

Preporučeno