Možemo reći da je ovo postala jedna urbana legenda kada se krene u neki klub ili koncert da će skoro svi roditelji sa Balkana reći “Pazi da ti neko ne bude šta nasuo u piće…”. Složiti ćete sa sa nama da ako su vam kad to roditelji govorili da vas je sigurno nerviralo i da ste mislili da se ništa neće dogoditi, a i čak u mnogo situacija se ništa ne dogodi po tome pitanju.

Ipak, svi vidimo kakva su vremena došla da jednostavno ne znamo šta je ome na pameti i možda neko želi da se vi navučete pa onda postanete njegova “redovna mušterija”, a kada se dešavaju takve situacije, onda se dešavaju najčešće ženama, koje se često poslije ne mogu sjetiti ničega.

Danas za vas imamo jedan konkretan primjer i to se dogodilo u Velikoj Britaniji, gdje je bila jedna djevojka po imenu Lili Povls i ona je u noćnom klubu imala neprijatno iskustvo, pa se sve dogodilo kada je jedan muškarac sjeo jako blizu nje u klubu i tada je pokušao da joj nešto naspe u piće.

Nakon što je to ova djevojka vidjela da joj je nešto sipao u piće, ona je broz iskoristila priliku kada se on okrenuo pa je zamijenila svoju i njegovu čašu.

Kada je ona to uradila, udaljila se u ćošak kluba, a poslije samo pola sata je taj mladić ležao bez svijesti u lokvi pića, a mnogi ljudi su odmah pomislili da je ona izmislila čitavu priču i nisu joj povjerovali u to.

Preporučeno