Nakon najave Olivere Gudelj, počele su da kruže glasine. Izveštaji sugerišu da su odnosi između Olivere i njene snahe Tase zategnuti. Nedavna zajednica Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ponovo je rasplamsala razgovore o povezanosti dve porodice.

 

 

Par je razmijenio zavjete na tajnoj ceremoniji u manastiru Rajinovac, iako je nejasno da li je prisustvovao neko od članova porodice Gudelj. Objave Oliverine majke, Vanjine sestre i Dragišinog brata na društvenim mrežama na dan venčanja ukazuju da niko od Nemanjinih rođaka nije bio prisutan. Dok Dragiša nije ništa objavljivao na internetu, Vanja je spomenula da je zauzeta treninzima, a Olivera se misteriozno oglasila. Ceca Ražnatović je tokom svadbene pauze nagovestila da je porodica Gudelj možda bila prisutna. Izjava koju je narodna ikona dala javnosti bila je nejasna, ostavljajući prostor za tumačenje. Nije poznato da li su Nemanjini bili prisutni na tom događaju.

 

 

Porodice su se usko okupile, razmjenjivale tople pozdrave i stvarale intimnu atmosferu, kako su se i nadali. Ceca je izrazila divljenje što su proveli zajedno, ocenivši da je to odlično. Mladencima je uputila dobre želje, nadajući se da će njihova zajednica biti izgrađena na ljubavi i poštovanju i da će trajati do kraja života. Međutim, Olivera Gudelje je putem objave na društvenim mrežama majke Nemanje Gudelje nagovestila razdor u mladoženjinoj porodici. Olivera nas podsjeća da nikada ne trebamo zatvarati oči pred svojom braćom i sestrama, jer su oni suštinski dio naše prošlosti i sadašnjosti. One su sastavni dio našeg bića i tu važnu činjenicu uvijek moramo imati na umu. Trenutno stanje stvari je ostavilo mnoge pojedince da razmišljaju o preciznim događajima koji su se odigrali.

 

 

 

S obzirom da je Nemanja najstariji sin, verovatno je da je poruka bila namenjena njemu. Da li je došlo do svađe između fudbalera i njegove porodice koja je rezultirala prekidom komunikacije jer nisu prisustvovali venčanju? Da li je ovo potencijalno Oliverov konačni pokušaj da ponovo spoji porodicu, iako spekulacije govore da se ne slažu s njegovim izborom snahe? Samo će vrijeme otkriti odgovore na ova pitanja, ali jasno je da zagonetne poruke ne idu u prilog ni mladencima ni porodici.

Preporučeno