Celi svet je u nedelju pratio verovatno i najbolje i najuzbudljivije finale Svetskog prvenstva ikada, gde su se sastali Francuska i Argentina. U regularnom delu, bilo je 2:2, a na kraju se otišlo na penale, gde je puno više sreće imala Argentina, a koja je nakon 1986 godine, ponela titulu najbolje selekcije sveta. 

Time je njihov kapiten Leo Mesi, postao možda i najbolji igrač u istoriji ove igre, koji ima apsolutno sve sada, silne titule, i lente najboljeg igrača na svetu, uvek mu je falila popularna “boginja”. Ono što se uvek viđalo na njihovim mečevima, jeste i njegova prelepa supruga, sa kojom Leo ima troje dece, i to tri dečaka. 

NJeno ime je Antonela Rokuko, koju Leo faktički poznaje skoro celi život. Sa devet je bio zaljubljen u nju, ali je on sa 13 godina otišao iz zemlje, i počeo da trenia u Barseloninom kampu. “Zamislite da se sa svojom porodicom s 13 godina preselite na novi kontinent i svačija budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barseloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule”, rekao je jednom prilikom Mesi u intervjuu.

Ona je upisala stoamtologiju, upoznala je novoga partnera, a njen najbolji prijatelj je poginuo 2005 godine,a Leo je stigao u Buenos Aires da joj bude podrška, a ostalo je istorija. Venčali su se 2017 godine, a Tijaga prvog sina su dobili 2015 godine.

Preporučeno