Jedna porodica u indijskom Bangalapuduru u Tamil Naduu bila je šokirana kada je jedan od njihovih članova, za kojeg se pretpostavljalo da je mrtav i kojeg su sahranili i prisustvovali pokopu “oživeo” sutradan. Naime, ovog muškarca koji je imao 55 godina su sahranili u nedelju uveče, ali se on već u ponedeljka uveče vratio svojoj kući, ovo prenosi DNA India.

Također, prema navodima policije, u pitanju je nadničar koji je identifikovan kao Murti, a sve je počelo tako što je pre nekoliko dana otiša u Tirupur da bere šećernu trsku. U nedelju ujutru, Murtijev sin M. Karti primio je telefonski poziv od rođaka, rekavši da je njegov otac pronađen mrtav na autobuskoj stanici u Satiamangalamu. Karti je požurio na lice mesta i potvrdio da je to telo njegovog oca, saopštila je policija. Posle toga, policija Satiamangalama je registrovala slučaj i predala telo Kartiju iste te večeri nakon obdukcije i drugih zakonskih procedura.

Zatim su članovi Murtijee porodice obavili su poslednje obrede i sahranili telo iste te noći, ali u ponedeljka uveče, Murti je ušao u kuću na veliki šok i ostavio bez teksta sve članove svoje porodice. “Nismo mogli da verujemo svojim očima kada je ušao u kuću. Mrtva osoba je izgledala isto kao moj otac. Bio sam šokiran kada sam čuo vest o njegovoj smrti. Jednako sam bio šokiran kada se vratio kući”, ispričao je Karti.

Zatim je on obavestio policiju Satiamangalama o povratku svog oca u ponedeljak uveče. Sada je policija nastavila istragu kako bi se utvrdio identitet preminulog, pošto je očigledno da su sahranili “pogrešnog čoveka” koji neverovatno mnogo liči na Muritja. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Preporučeno