Kultni nogometaš Dragan Džajić sa 76 godina ostavio je neizbrisiv trag u povijesti naše zemlje u najomiljenijem sportu na svijetu. Njegove izvanredne izvedbe na terenu bile su ništa manje nego čudesne, a njegova je publika bila očarana svakim njegovim pokretom. Osim iznimnih atletskih sposobnosti, Dragan je bio poznat i po svojoj karizmatičnoj i šarmantnoj osobnosti, zbog koje je bio predmet žudnje mnogih žena. Unatoč tome, nikada se nije pokušao braniti, prepuštajući svoje obožavatelje samima sebi.

Nakon što se zaljubio u Branku Žajić, s njom je zasnovao obitelj te su dobili dvije kćeri, Sanju i Draganu. Brankinu ​​upadljivu ljepotu i savršene crte lica prenijele su i na njezine kćeri koje često objavljuju slike s njom na društvenim mrežama. Ljudi je često zamijene za svoju prijateljicu zbog njezinog mladolikog izgleda i u osamdesetoj godini. Branka je također ponosna baka i više puta je izrazila svoju sreću. Jedan takav trenutak bio je kada je sebe proglasila najsretnijom bakom na svijetu. U 2019. godini njezina je obitelj doživjela brojne radosti kojih će se godinama sjećati. I Sanja i Dragana rodile su djecu, a Brankinoj sreći nije bilo kraja. U međuvremenu, Mustafa Hasanagić, legendarni nogometaš Partizana, preminuo je u 83. godini, ostavivši iza sebe ostavštinu koju će zauvijek čuvati ljubitelji nogometa koji su ga gledali u kultnom crno-bijelom dresu kluba.

Odlazak ove osobe imao je dubok utjecaj na nogometnu zajednicu u cjelini. Dragan Džajić, predsjednik FSS-a, kao i njegov nekadašnji protivnik na terenu, izrazio je tugu nakon što je čuo vijest.

Kad god se pomisli na klasičnog centarfora, Hasanagić se uvijek sjeti zbog svog izuzetnog nogometnog umijeća. Bio je poznat po tome što je zabijao fenomenalne golove, a na terenu se držao gospodski. Kao pravi sportaš, dao je sve od sebe i ostavio upečatljiv dojam na one koji su ga gledali. Vijest o njegovom odlasku rastužila je legendu Crvene zvezde. Hasanagić je u Partizanu počeo da igra 1961. godine, nakon što je prešao iz pribojskog FK FAP, i tu je ostao devet godina. U dresu crno-bijelih odigrao je 337 utakmica i postigao impresivnih 355 golova. Njegov doprinos doveo je do toga da Partizan osvoji tri naslova prvaka Jugoslavije u sezonama 1961-62, 1962-63 i 1964-65.

Preporučeno