Cela javnost je ostala u šoku kada je pre par dana kao bomba odjeknula vest da su Ceca Ražnatović i njen devet godina mlađi partner Bogdan Srejović raskinuli svoju dugogodišnj ljubav. Veljko Ražnatović njen sin je spreman za boks meč koji ga očekuje sutra u Sloveniji gde će se takmičiti kao deo tima Crvene zvezde.

“Mene je Zvezda dovela kao pojačanje i ja moram da opravdam da jesam pojačanje. Moja žena ide sa mnom u Sloveniju. Ovaj život koji ja vodim jedino može da donese neke rezultate u sportskom smislu, ako ne živiš sportski, ne možeš da budeš sportista. Ako ne ležeš na vreme i ne jedeš zdravo, moraš biti miran da bi kontrolisao haos u ringu”, rekao je Veljko za medije

Također, Veljko je istakao da nema neki poseban ritual pred meč već da mu je samo vera u Boga potrebna. “Nemam neki ritual. Pričao sam za taj profi meč da mi žena na primer poljubi ruke, ali dešavali su se mečevi da se to i ne desi. Tako da postoji samo vera u Boga bez sujeverja ikakvog”, naveo je Veljko Ražnatović. Također, on je otkrio zašto se sa suprugom i sinom vratio nazad za Beograd. ” Ja sam stvarno putovao mnogo od Beograda do Novog Sada i svuda. Žao mi stvarno sebe više, Titel je stvarno lepo mesto, ali matematika se ne poklapa”, ispričao je Veljko. On smatra da je postao drugi čovek od kako je pronašao Bogdanu.

Zatim je naveo da je uvek zarastao do meča kada se obrije i ošiša. “Ja sam uvek zarastao do meča, a potom se obrijem i ošišam. Prosto me mrzi”, rekao je. On se osvrnuo i na raskid ljubavne veze njegove majke Svetlane i ugostitelja Bogdana. Kada je čuo pitanje novinara odmah je okrenuo leđa “Nema tu šta da se kaže! Ne komentarišem ” rekao je Veljko nervno se osmehnuo.

Preporučeno