Za danas jedna super emotivna priča, koja će vas definitivno ostaviti bez teksta. Jednostavno, nikada ne znate kada će neko da vam valja u životu, pa čak i onaj vaš najveći neprijatelj. Jednostavno, nešto se ljudima desi i onda se okrenu te urade neko dobro delo prema nekome ko njemu uopšte nije valjao ništa u životu. 

Naime, žena koju vidimo na naslovnoj stranici j eodjednom se teško razbolela, i trebala joj je hitna pomoć, jer je pstala bez posl, i to na najbizarniji mogući način. 

Naime, sledeća priča nam dolazi iz Sedinjenih Američkig Država, i to konkretno  iz Nju jorka, gde je izvesna gospođa pod imeon Debora Stivens, dobila otkaz, i to od svoje šefice, kojoj je samo par meseci pre dionirala svoj sopstveni bubreg, te joj na taj način spasla život. Bez jednog bubrega se nekako i može, dok se bez dva jednostavno ne može živeti bez dijalize. 

Inače, njena šefica se zove Džeki Brusija ima 61 godinu i požalila se Debori da ne može naći donora, a vremena je ipak bilo sve manje, ona se samo sažalila na nju, te je pomislila u sebi, pa zašto joj ne bi pomogla? Debora inače ima 47 godina, zdrava je i vitalna žena i sama se ponudiola da joj pomogne.

Samo mesec dana nakon transplatacije, Debora se razbolela, i otišla je na bolovanje, a šefica joj je to itekako zamerila, i nije joj mogla oprostiti. Rekla joj je kako će ostali misliti da ima poseban tretman, pa je vremenom i otpustila, što je Deboru i više nego šokiralo. Deborah se osetila poraženom i izdatom, pa je tužila svoju šeficu Džeki i njenu firmu za diskriminaciju. Na kraju se ipak desio hepi end p onju, te je dobila odštetu u visini od 200.000 dolara. 

Preporučeno