Pevačica Seka Aleksić sa pratiocima na Instagramu je podelila srećne vesti, nakon godinu dana čekanja u dom estradne umetnice je došla ogrona radost. Naime, poznato je da Seka svake godine ima jedan od najlepših ukrašenih domova, a kako je izuzetno aktivna na društvnoj mreži Instagram, redovno objavljuje porodične slike sa svojim suprugom Veljkom i sinovima Jakovo i Jovanom u praznično ukrašenom domu.

Ono što je poznato jeste da je Seka jako pobžna hrišćanka i da svoje naslednike uveliko uči da trebaju da što bliže budu Božiću, pa je tako samo dva dana pred najradosniji praznik, Božić iz doma pevačice je odjeknula srećna vest. Ona je pre godinu i po dana poručila ručno izrađenu ikonu, Tajne večere a sada je konačno stigla u Staru Pazovu, u dom Pijkić Aleksić. Seka ne krije sreću i radost, pa je odmah pokazala pratiocia i gde je namenila da ikona stoji u porodičnom domu.

Jovan i Jakovi na slikama nisu skidali osmeh sa lica, a poznato je da Seka jako voli božićne radosti, pa baš za ovaj praznik prpremi specijaltete u kojima uživaju zajedno sa Veljkom i njenom porodiciom u Staroj Pazovi.

Preporučeno