Biljana Jevtić je nedavno bila glavna tema u srpskim medijima, te se o njoj pisalo kako je imala jako velikih zdravstvenih problema., naime, ako nite upoznati, Biljana je jako dugi niz godina odlagala operaciju žuči, a kada je sve došlo 5 do 12, ona je jednostavno morala da se operiše, a na kraju je jedva i živu glavu izvukla. Najveća podrška joj je svakako bio suprug, kao i njen sin Aleksandar. 

“Nisam tad osećala jake bolove, ali je moj lekar rekao da je bolje da me operiše iako deluje da je sve u redu”, opisala je pevačica ovaj slučaj. “Čak su i rezultati laboratorijskih analiza bili dobri i nije ništa ukazivalo na veliki problem.” izjavila je Biljana Jevtić pre par dana. 

Naime, Ivan Ilić je jako dugo vremen odlagao da otvori svoj Instagram nalog, ali je to tek uradio pre mesec dana, i može se reći da se iteako zarazio. Naime, poznato je da studira pravo, i da je to i više nego težak fakultet, tako da nikako nije imao vremena za društvene nalog, ali je na kraju ipak poklekao. Tako da svaki dan objavljuje neki novi tori, a nedavno je čestitao i majci Biljani rođenda, a na slici su njih dvoje nasmejani i zagrljeni. 

Ono po čemu je specifičan je to, da nema nikako stida, te je objavio i fotku sa ocem na vašeru, kako je pevao, a on mu je celo vreme i asistirao, a sve se naime desilo u Šapcu, na istoimenom vašeru. Biiljana je nedavno izjavila da jedva čeka da postane baka. 

Preporučeno