Predsednik Srbije, ALkesandarf Vučić od kako je na čelu svoje zemlje, definitivbno je pobrao sve moguće simpatije, ne samo u svojoj zemji, nego i u celoj regiji. Naime, u poslednje 3 godine, on je svoje građane doveo na jednu novu razinu, plae i penzije su povećane nekoliko puta, a samim time, tera mlade da sreću ne traže u nekim Evropskim državama, nego da ostaju u Srbiji. 

Također, i za vreme ove velike krize, koaj je nastupila od kraja marta, i kada su definitivno svi digli cene, kako goriva, tako i osnovnih životnih namirnica, u Srbiji je to poprilično još uvek sve prihvatljivo. Međutim, on, kao takav, opet ima jako veliki broj kako političkih protivnika, tako i običnih ljudi koji ga nikako ne vole. 

Uhvatio se u kotac i sa mafijom, i klanom VElje nevolje, a zboh toga je njegova supruga, kao i njegovo troje dece na jako velikom udaru, i pod klonstantnom su zaštitom civilnih detektiva i obezbeđenja. Sa druge strane, on i dalje ima žive roditlj, kao i brata kojem je jedan Đilas otvoreno pretio da će biti 6 stopa ispod zemje, i baš zbog toga Vučiću nikako nije ugodno. On se u jako velikom broju intervjua hvalio kako je imao lepo detinjstvo, odlazio bi svaki raspust kod bake i dede u Bugojno, a sada je na Instagramu podelio i jednu fotku iz toga doba. On i brat u presmešnim džemperima, a majka i otac pored njih dvojice. Slika j epobrala jako veliki broj komentara. KOja su vaša mišljenja, na koga VUčić liči?

Preporučeno