U daanšnje vreme kada pogledate TV stanice, jednostavno se ne možete oteti utisku da one koji gledamo pred malim ekranima, ponekad sebi jako puno daju za pravo. Najbolji primer u svemu tome jeste i popularna TV voditeljica Jovana Jeremic, koja se takoreci “šprda” u javnosti. To je voditeljka koja ponekad nema meru, i sa nekim svojim izjavama samo navlaci bes celokupne javnosti na sebe.


Najbolji primer je taj, kada je pre par meseci gost u studiju bila žena koja je izgubila dete, kao i vlasnica jednog psa, koji je izgubio svoga psa. Ona je sve šokirala kada je usporedila bol jedne i druge ženee. Niko ne može da veruje da ona ovo govori namerno, i da je u pitanju samo njena nadobudnost, kao i to da jednostavno ponekad nema mere u svojim izjavama.


Mnoge žene su besne na nju zbog svojih neprimerenih izjava, a njoj je bitno da nosi sa sobom mobitel ili tablet, i da samo prica o šeru svoje emisije. Ista takva je po procenama stucnjaka i Maja Marinkovic, koja i svojom pojavom itekako diže nervozu kod samih gledalaca. Imala je i ona par izleta i u privatnom životu, kada se gledaocima itekako dizala kosa na glavi od njene price.

Naime nedavno je bila u Turskoj na odmoru, i sa leda je snimala malo puniju gospodu, te je govorila da ima srece što je mršava. Sada se sudarila sa Majom Marinkovic. poznatom rijaliti igracicom, a bilo je i više nego škakljivih pitanja, a u mnogima je malo i ponizila svoju prezimenjakinju. Kako je sve izgledalo procitajte ovde.

Preporučeno