Cela javnost poznaje popularni bračni par Željka i Milicu Mitrović koji svakodnevno doprinose nove stvari i različite novitete na svojoj televiziji. Već duži niz godina oni su vlasnici televizije Pink, na kojoj stalno možemo da gledamo razne zanimljivosti. Često se na Pinku emituju razni rijaliti programiu, a trenutno je aktuelna Zadruga koju niko ne propušta.

Potom imamo razne emisije koje vode različiti ljudi, a mnoge su šokirali kada su javili da će subotom jutarnji program da vodi poznata Jovana Jeremić. Jovana je neko ko šokira javnost i svi znaju da ona nema dlake na jeziku, a o svemu javno i otvoreno priča, pa tako razne njene rečenice postanu apsolutni hit na društvenim mrežama. Nedavno joj je u njenoj emisiji “vikend jutro” došla poruka od šefice Milice Mitrović. Kada je ona razmatrala razne aktuelne teme vezane za društvo, politiju i naravno estradu, stigla je šokantna poruka koju je Jovana Jeremić javno i pokazala.

Jovana je zaista neko ko voli svoj posao i ko se dosta trudi da to bude što savršenije i što bolje. Pre nego je potpisala ugovor sa Pink televizijom, radila je a Happy televiziji na raznim emisijama, pa je bila par puta i voditeljica poznatog rijalitija Parovi.

Javnost je upoznata sa time da je ona u junu mesecu prekinula ugovor sa Happy televizijom, pa je potpisala sa Pinkom gde je sada možemo da redovno gledamo. Dok je vodila program, Milica joj je poslala poruku koja je izazvala mnoge komentare na svim društvenim mrežama. Objavila je svom profilu kao storx dok vodi emisiju i napisala je Rokaj Jole, što je odmah Jovana prosledila na svoj instagram stori.

Preporučeno