Ovaj je muškarac poslije razvoda, kako kaže bio jako dugo sam da bi nakon nekog vremena upoznao kako je rekao “ljubav svog života”.

Mi danas donosimo jednu jako zanimljivu priču, korisnik Reddita je objavio priču koja govori o tome šta mu se dogodilo u junu mjesecu ove godine, kada je trebalo da se vjenča sa ženom u koju je bio mnogo zaljubljen posljednje tri godine svog života. Nakon razvoda je muškarac kao što smo napisali upoznao ljubav svog života. ” Veza je trajala tri godine i konačno sam je zaprosio. Pristala je, bili smo u oblacima od sreće. Ipak, kada je došlo vrijeme za planiranje vjenčanja, ranila me je za cijeli život. Rekla mi je kako vjeruje da za moju devetogodišnju ćerku iz prvog braka nema mjesta na vjenčanju.

Smatrala je da ulazim u novo poglavlje života i da tom prilikom ne smijem ništa da “vučem” iz prošlosti”, ovo je napisao ovaj korisnik na društvenoj mreži. On je ostao bez riječi, nije mogao da shvati kako je moguće da žena koju je toliko idealizovao tokom ovog vremena i koja se najnormalnije slagala s nejgovom kćerkom ne želi upravo nju da vidi na vjenčanju.

“Nije imala djecu, pa nije mogla da razumije moju bol. Samo roditelj to može da shvati. To što je rekla, kao da mi je srušila sve snove o budućem zajedničkom životu. Naredne večeri popričali smo ozbiljno i kada sam vidio da je ozbiljna i da ne želi da odstupi od ideje da bojkotujemo moju rođenu ćerku, raskinuli smo. Nisam se pokajao ni jednog momenta. Poslije me je zvala telefonom, molila me za oproštaj naglasivši da je željela da ona kao mlada bude u prvom planu, a ne jedna djevojčica. Kako je dalje pričala, tako mi se sve više i više gadila. Nikad je poslije te večeri više nisam vidio.”, napisao je Reddit.

Preporučeno