Daleke 2016. godine, djed Aleksandre Prijović u jednom je trenutku medijima iznio neotkrivene detalje. U tom razdoblju čvrsto je vjerovao da se Prija neće udati za Filipa, a tvrdio je i da on pripada romskoj zajednici. Naknadno je podijelio zbirku dodatnih informacija, koje su pjevačica i njezina majka kasnije opovrgle. Aleksandra Prijović našla se u teškom stanju nakon što je njen djed iznio zapanjujuća otkrića o svojoj prošlosti. Usred tih previranja izrazila je iznenađenje što se mora obratiti medijima.

  • Nadalje, otkrila je da je njezin djed bio primljen u ustanovu za mentalno zdravlje zbog njegove borbe s mentalnom bolešću. Prija je 2016. pojasnila da su djedove nepovezane izjave posljedica moždanog udara koji je doživio. Unatoč tome što ima više od 70 godina te mu je jedna noga amputirana, a druga boluje od gangrene, i dalje se odaje piću. Treba napomenuti da Prijina majka živi s njim u Belom Manastiru i nije otišla u Beč, suprotno šuškanjima. Isto tako, neistinita je i tvrdnja da je njihovu kuću posjetila poznata pjevačica Brena, iako je njen djed možda priželjkivao takav susret. Iako moja baka ne dijeli romsko naslijeđe kao moj djed, ta činjenica Filipa i Brenu ne zabrinjava. Jako sam ponosan na svoje podrijetlo i vjerujem da moje pjevanje ne bi imalo istu bit da nije bilo te krvne loze. Poznata srbijanska pop-folk pjevačica Aleksandra Prijović (sada Živojinović) stekla je široku afirmaciju početkom 2013. godine sudjelovanjem u natjecanju Zvezde Granda.

Rođena 22. rujna 1995. u Somboru, svoje je formativne godine provela u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli. Još u djetinjstvu njezin je pjevački talent blistao dok je svoje vještine pokazivala tijekom školskih priredbi i raznih društvenih okupljanja. S nepunih 13 godina snimila je dvije pjesme. Jedna je lažno tvrdila da je oduzela živote dvjema osobama, što je dovelo do sedmogodišnje zatvorske kazne, iako nikada nije bila osuđena za ubojstvo. Osim toga, neutemeljene su glasine da je opterećena dugovima, iako je oduvijek bila financijski stabilna.

  • Nadalje, postojale su neutemeljene tvrdnje da se predstavljala kao glazbenica, iako nije imala glazbenih sposobnosti. Duboko je rastužilo njezinog oca kada je njezin djed lažno tvrdio da ju je napustio dok je bila beba. No, to je bilo daleko od istine jer su joj se roditelji rastali kad je imala tri godine, no ona s ocem održava redovite odnose. Iako nije završila srednjoškolsko obrazovanje, planira ga nastaviti kroz izvanredni studij, čime pokazuje svoju predanost osobnom rastu i razvoju. Nakon globalnog odjeka, Borka se pojačala i na sličan način opovrgla niz optužbi. Moj nas otac ima tendenciju dovoditi nas u negativno stanje uma svojim neinformiranim primjedbama. Danas tvrdi da nikada ni s kim nije razgovarao, a da se novinari nisu ni pojavili pokazujući znakove senilnosti. Nakon rata prolazi kroz period nestabilnosti i provodi tri mjeseca u ludnici. Njegova percepcija stvarnosti je iskrivljena, jer često doživljava iluzije.

Dva moždana udara oštetila su njegov mozak, što je dovelo do ovih kognitivnih problema. Liječnik nam je objasnio da je normalno da izmišlja priče i savjetovao da mu ne proturječimo, već da potvrdimo njegove tvrdnje zbog njegovog agresivnog ponašanja. Spominje i posjet grobu Vide Pavlović te kako je Šaban Šaulić bio na našoj strani. Važno je razumjeti da njegovim zdravstvenim problemima doprinose ove izjave, a nadam se da ih ljudi neće shvatiti ozbiljno. Debitirajući 2013. godine, prvi put se u javnosti pojavila tijekom natjecanja Zvezde Granda, gdje je svojim iznimnim vokalnim talentom osvojila respektabilno 4. mjesto.

  • Kao nagradu za svoj uspjeh, dobila je priliku izvesti iskrenu baladu “I Will Cry With You Tonight”. Iste godine sarađivala je s pobjednikom sezone Amarom Jašarspahićem na duetu “Ma pusti ponos”. No, upravo je s pjesmom “Kasno je za nas” doživio pravi uspjeh, jer je vrlo brzo postala jedan od najslavnijih hitova 2015. godine. U drugom dijelu 2015. godine surađivala je s MC Stojanom na duetu pod nazivom Šta bi, koji je vrlo brzo stekao popularnost i postao hvaljeni hit. Nakon tog uspjeha, krajem svibnja 2016., predstavila je svoj singl Total Anesthesia, koji je također stekao ogromnu popularnost, akumulirajući milijune pregleda. Godine 2017. objavljen je njezin debitantski album Testament, s istoimenom pjesmom koja se nametnula kao glavni hit s albuma. Trenutno najzastupljenija njezina pjesma na YouTubeu je zajednički duet pod nazivom “Ko si ti?” featuring Saša Matić.

Aleksandra je 2018. godine stupila u brak sa Filipom Živojinovićem, potomkom Bobe Živojinovića, a potom je u februaru 2019. godine rodila sina Aleksandra. Aleksandra Prijović s oduševljenjem je prihvatila poziv da se pridruži glumačkoj postavi vrlo zapažene četvrte sezone “Ubice mog oca” u ulozi talentirane pjevačice Mile. Inspirirana kultnom Lepom Brenom, Aleksandra se s oduševljenjem upustila u ovaj novi pothvat.

  • Osim toga, imala je čast snimiti zadivljujuću tematsku pjesmu za četvrtu sezonu, pod nazivom “You Owe Me Two Lives”. Da biste poslušali ovu očaravajuću pjesmu, kliknite donju poveznicu. S opsežnim repertoarom nastupa, Aleksandra je svoj talent pokazala na brojnim lokacijama, kako u inozemstvu tako i u Srbiji. Njezini zanosni nastupi krasili su razne klubove, privatne događaje, pa čak i proslave Nove godine. Značajna mjesta u Beogradu uključuju klub Gotik, kafić Tarapana i klub Kasina, između ostalih. Također, imala je čast pjevati serenadu publici u velikoj svečanoj dvorani hotela Crowne Plaza za novogodišnje svečanosti.
Preporučeno