“Džoni Srbendo”, odzvanja sa svih srpskih portala u poslednje vreme, kako je dobio veliki slučaj protiv svoje bivše supruge Amber. Naime, podsećamo, celi svet je pratio ovo suđenje, gde ga je bivša supruga optužila da ju je fizički maltretirao, a na kraju je ipak dokazano da je sve izmislila, a kada su se oglasile i njegove bivše partnerke, definitivno se saznalo da je sve lagala, a na kraju se ispostavilo da mu je vršila nuždu u krevetu jer je zakasnio na njenu rođendansku žurku?!

Međutim, ono što su svi u Srbiji primetili jeste kravata koju je Džoni Dep nosio na samom suđenju, a koja je kupljena u Hramu Sveti Sava sa tim motivima, i mnogi u Srbiji veruju da mu je ona i sreću donela. Dep je poznat kao veliki poštovatelj Srbije, i jako je puno puta ovde bio, u jako je dobrim odnosima sa Emir Kusturicom. a pre par meseci je bio i u poseti kod Aleksandra Vučića, a Miloš Biković je jkako prisan sa njim, kada je bio sa njim na promociji njegovog najnovijeg filma “Južni vetar”. On je čak i okačio sliku Depa na svoj Insta profil te se oduševio sa Depovim stajlingom. “Skroman i pun poštovanja prema svakome. Ono kad Džoni Dep nosi kravatu dekorisanu kao mozaik enterijera Hrama Svetog Save”, napisao je Biković.

Verovali ili ne, cena ove kravate je ako je želite kupiti čak 10.000 dinara. “”Mozaik kravata je deo mozaik kolekcije i izrađena je od prirodne svile. Inspirisana je detaljima iz mozaika Hrama Svetog Save”, navodi se na sajtu.

Preporučeno