Boba Živojinović je sa bivšom suprugom Zoricom Nakić dobio sina Filipa pre nego što je upoznao Lepu Brenu. Penzionisani teniser ne otkriva mnogo o svom privatnom životu, a o svom prvom braku još nije davao nikakve javne izjave, iako je njihova rastava bila prijateljska. Teniski turniri u prošlosti nisu bili toliko česti kao danas, pa su kao rezultat toga, putni troškovi bili glavna stvar za igrače.

 

 

 

Sa samo 18 godina Boba je osvojio Evropsko amatersko prvenstvo u tenisu, a njegov mešoviti tim dobio je zlatnu medalju. U oktobru iste godine odlikovan je priznanjem grada Beograda i bio je jedan od 10 najpoznatijih sportista u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, kada je imao 19 ili 20 godina, našao se bez ikakvih smjernica ili podrške. Dok sam bio mlađi, moja majka je uvijek isticala važnost obrazovanja, govoreći da “sport neće donijeti novac”. Jednog dana sam otpratio Filipovu majku Zorić u bioskop, ali je auto njenog oca imao mehaničke probleme i nije hteo da upali. Bez oklevanja sam odvezao auto sve do Šumatovca pre nego što sam dao znak svom saputniku da stane i nastavio da iskopčam sve kablove. U tom trenutku sam doneo odluku da promenim svoj život nabolje i radio sam sa izuzetnom posvećenošću tokom cele 1984. godine.

 

 

 

Ova godina je označila početak mog uspeha u karijeri. U epizodi pod nazivom ‘Šta sam ja za tebe, a ko sam za sebe’, Boba je otkrio da njegov otac nije bio prisutan na sastanku sa unukom, koji je nažalost preminuo prije Filipovog rođenja. Uprkos tome, Živojinovićevi roditelji su bili oduševljeni ovom viješću, te su u više navrata uzvikivali “Mali Boba, mali Boba!” Brena i Boba su u srećnom braku 31 godinu, a u galeriji ispod možete pogledati njihove brojne zajedničke fotografije. Slobodan Boba Živojinović, bivši teniser i suprug Lepe Brene, danas slavi 60. rođendan. Tokom ljetnih mjeseci, par se može naći kako uživa na svojoj luksuznoj jahti. Dok je bila na jahti, Brena je iskoristila priliku da svom suprugu čestita rođendanske želje.

 

 

Putem svoje Instagram stranice postavila je sliku na kojoj se vidi kako par uživa u šampanjcu i dijele poljubac, te priložila kratku poruku “Sretan rođendan”. Tokom našeg razgovora napomenuli su da su nedavno obilježili trideset i prvu godišnjicu braka. Supruga je zatim nastavila da prepričava priču o njihovoj ljubavnoj priči. Kada sam prvi put sreo Boba, odmah sam bio opčinjen njegovom iskrenošću i impulsivnošću. Kako je vrijeme odmicalo, oboje smo napredovali u svojim zanimanjima i shvatili da moramo iskoristiti trenutak. Sećam se da sam u sebi pomislio: “Ovo je prilika koju sam čekao.” Naš prvi susret dogodio se u Domu sindikata, nakon premijere prvog dijela “Hajde da se volimo”. Tu nas je upoznao Raka Đokić, kako nam je kasnije otkrila Brena.

Preporučeno