Danas u nastavku ovog članka kao što ste mogli da vidite po samom naslovu dotičemo se temelja narodne muzike na ovim prostorima, a ostalo ih je još samo par. Nema više Šabana, Džeja, Sina ai ostalih pevača koji su pogdili celu estradu na jedan jako visok nivo, i koji su postavili jako tešku zadaću za sve moguće pevače koji nam dolaze u budućem vremenu.

Također, jedan od starih pevača je i Ljuba Aličić, koji je u svetu muzike već 40 godina a neke od njegovih pesama danas su antologijske, i teško će se ponovno ponoviti kao primer Crveno obuci ili neki njegov drugi hit. Kada je Ljuba negde na svadbi, jednostavno nema toliko džepova, koliko mu guraju evre u šake, ali on sve te pare troši kao drugi, nego nosi kući svojoj ženi, koju je oženio još kada je ona imala samo 14 godina, a Ljuba verovali ili ne, samo 12 godina.

Kako je rekao ona je njemu najveća snaga u životu, kada je pre par meseci ležao i bolovao od korona virusa, bio je faktički na samrti, ali ga je Željka vratila u život. On je samo sa 12 godina pobegao od kuće, jer ga je otac tukao, napustio je škou i odmah se dohvatio mikrofona. Iz braka sa željkom ima i sina Dejana, koji je danas pevač poptu njega, i on mu je jako velika podrška.

Njemu je pre nekoliko bila ekipa Alo.rs kući, gde ih je pevač ugostio, a tom je prilikom rekao: :”To je pesma “Svirajte mi za Željanu”, 38 godina je sa mnom i braku i to je moja najveća životna ljubav. Sa njom imam dva sina, dugo smo godina zajedno. Kuća je na ženi, imao sam sreće što sam našao dobru i poštenu ženu. Iz škole sam je ukrao, zato danas imamo kuću koja vredi na milione evra, sve je to ona napravila, a ne ja” rekao je veseli Ljuba Alićić.

Preporučeno