Biljana Jeftić je definitivno jedna od najpostojanijih pjevačica na domaćoj estradi. Jedna je od rijetkih pjevačica koja se nikada nije uplitala u neke afere, nego je uvijek bila posvećena karijeri i svojoj porodici. Saša Popović je u mladosti imao izuzetne zavodničke sposobnosti, no njegova strastvena ljubav prema pjevačici Biljani Jevtić završila je odbijenicom kada je ona odbila njegova udvaranja.

Na nekom natjecanju me je zatekao, a onda se u Kragujevcu sjetio bijelih čizama koje sam nosio. Prišao je mojoj prijateljici Radi i raspitivao se o mom identitetu. Rada ga je odbacila dovodeći u pitanje njegove motive. Bez daha, ustrajao je: “Ne, ja sam samo starija žena.” Na kraju su nam se putevi ukrstili, otkrila je Biljana jednom drugom prilikom, opovrgavajući mišljenje da je bila pokolebana njegovom karizmom.

Sada, evo male tajne koju ću ti otkriti, ali ššš, nemoj mu još reći. Kad ovo pročita, vjerojatno će reći: “Hej, zašto mi nisi rekao?” Vidite, pjevačica je priznala da se neprestano zaklinje da će prestati pušiti, dok se cijelo vrijeme trudi održavati hranjivu prehranu.

Pjevačica priznaje da, iako neprestano izražavaju želju da prestanu pušiti, bore se da to i ispune. Slično tome, suzdržavaju se od ekstremnih dijeta jer ne podnose osjećaj gladi. Umjesto toga, odlučuju jesti kad su gladni, ali malo prilagode svoju prehranu. Zbog toga su cigarete postale njihov porok.

U izazovnoj situaciji Biljana i njen suprug Aca Ilić naišli su na koleginicu Anu Bekutu. Ana se suočavala s poteškoćama te im se javila preko zajedničkih poznanika i pitala ih mogu li joj osigurati smještaj. U početku su odbili zahtjev, ali su na kraju pristali da ona ostane u njihovu stanu. Tijekom osam godina razvili su snažnu vezu, redovito se sastajali na kavi i uživali u međusobnom društvu. Biljana Anu opisuje kao divnu suprugu i prijateljicu, ističući njihov skladan odnos. Biljana je uvijek vjerovala u pomoć drugima, pa i strancima. Prisjeća se incidenta u kojem je primijetila dezorijentiranu ženu na ulici, u opasnosti da bude ozlijeđena. Biljana je bez oklijevanja zaustavila auto, pokupila ženu i shvatila da boluje od demencije. Biljana ju je sigurno vratila u svoj dom, osiguravši joj dobrobit. Ovaj čin suosjećanja odražava Biljanin plemenit karakter i njenu spremnost da pomogne svakome u nevolji.

Sa suprugom Acom Ilićem u bračnoj je zajednici 35 godina. Bila je to neočekivana veza, jer nitko nije mogao predvidjeti veličinu njihove veze; bilo je to kao dobitak na lutriji. Ne postoji formula ili vodič za takav odnos; čovjek mora imati jasno razumijevanje svojih želja i prioriteta kada ulazi u nešto ozbiljno. Mi smo srodne duše, dijelimo iste misli i bavimo se sličnim poslom, i imali smo sreću da smo se našli. Možda sam kroz godinu dana shvatila da nam je suđeno biti zajedno, iako je bilo trenutaka ljubomore, posebno s njegove strane. Imao je određeni šarm sa svojim brkovima, a oboje smo bili na vrhuncu svojih karijera. Njemu su se privlačile žene, a meni muškarci, što je predstavljalo svoje izazove – objasnila je pjevačica.

Preporučeno