Saša Popović, koji je prisustvovao večerašnjoj epizodi “Zvezda Granda”, ostao je u šoku nakon neverovatne transformacije Šejle Zonić. Njen izvanredan nastup ostavio ga je bez reči. Sa druge strane, Nikolina Perković, njen protivnik u duelu, pokazala je svoje borilačke veštine i impresionirala svojim talentom, što je dokazalo njen talenat i stavljanje u ravnopravni položaj sa djevojkom koja se smatra favoritom sezone. Saša Popović je bio zapanjen šarmantnim izgledom Šejle Zonić.

  • Rezultati dvoboja su sljedeći: Šejla ide u polufinale rezultatom 6:3, a Nikolina će večeras imati priliku igrati u play-offu. O Šejlinoj iznenadnoj transformaciji Sašu Popovića su uvjerili dok su čekali komentare sudaca – njegovo neočekivano pitanje ostavilo je sve u čudu. Dopustite mi da postavim svoje pitanje prije nego što čujemo mišljenje žirija.

Sheila, jesi li to ti? Kakva transformacija! Kad pomislim na tvoj prvi nastup u rujnu i kako si tada izgledao, ovo je stvarno nevjerojatno. Što si radila, draga moja? Moram reći da sam potpuno iznenađen— odmah je odgovorio Saša: Cijenim promjenu jer marljivo radim na njoj i nadam se dobrim rezultatima plus vidljivoj razlici.

Pogledajte nastup Nikoline Perković. U nastavku pogledajte komentare članova žirija: Obje pjevačice su pokazale sve potrebne kvalitete za večerašnji nastup, međutim Šejla je u tom smislu bila dominantnija. Obje ste bile podjednako izvrsne, ali prednost bih dao Sheili jer je večeras bila najbolja i uistinu dominantna. Nikolina dobro si prošla, ali večeras si imala jaku konkurenciju, tako to ide— započela je Viki Miljković.

  • A Marija je dodala, da je bilo šest-šest, imala bih pravi živčani slom; tvoje prelaženje između različitih glazbenih žanrova je zaista za svaku pohvalu bez obzira na svaku drugu pohvalu — Šejla, pohvale za izuzetnost večerašnjeg nastupa uz čestitke za vrlo dobru borbu nakon baraž faze — Nikolina. Snežana Đurišić i Ana Bekuta slažu se da je Šejlina razina dominacije veća. Primijetili su i da Nikolina nema problema osim što dolazi do zadnjih nota. Iako su se mnogi žalili na Šejlu, Bosanac je priznao da je večerašnji događaj protekao u najboljem redu, na sveopće iznenađenje.

    — Do tog sam zaključka došao: cijenim oba kandidata, ali mi je ovaj drugi draži. Ipak, prvi ne blijedi u usporedbi. “Bravo Šejla, tvoje visoke note su zaista izvanredne!” potaknuo je Bosanac, “Samo zapamtite ubrizgati malo vibrata pred kraj.” Kao muzički urednik Granda, Mili je imao drugačiju poruku za Šejlu. Pohvalivši njezinu strast tijekom izvođenja pjesme Tereze Kesovije, Mili je savjetovao da se ponovno ne odluči za tu pjesmu. Umjesto toga trebala bi početi planirati nastupe nakon natjecanja jer to označava početak njezine profesionalne karijere gdje prezentacija postavlja zahtjeve na pripremljene pjesme.

Vaša prošla djela bila su izvrsna; ali u ovom trenutku bitno je da se razvijete u svestranog pjevača koji može osvojiti bilo koju publiku u bilo kojem klubu ili uvjetima koncertne dvorane. Kako se natjecanje bliži kraju, Mili je naglasio važnost ulaska u ovu novu eru.
Mentori su zaključili svoje završne komentare, pohvalivši Cecu i Đorđa za izvanredan nastup dviju djevojaka na pozornici. “Nikolina, nešto nije bilo u redu i došlo je do nestašice zraka. Nisam siguran što se dogodilo, ali razgovarat ćemo o tome prije baraža i pronaći rješenje. Želim te uvjeriti da se nismo pretvarali, ti Stvarno izgledam kao anđeo”, s ponosom će Đole.

Ceca je pohvalila Šejlu za izvođenje pjesme Teteza i smatrala je to platformom za iskazivanje svog vokalnog umijeća. Izvedba je nagovijestila žestinu i upornost, koja je demonstrirala snagu iznutra glasnica. Zadovoljna je bila Ceca, koja je kroz djelo pokazala Šejlinu sposobnost da s afirmacijom ponosa isporuči različite žanrove, pa i operu.

 

 

Preporučeno