– Jedan od najpoznatijih Balkanskih estradnih parova su deffinitivno Anastasija i Nemanja Gudelj. Njih dvoje su ušli u vezu prije tri godine, a sve se desilo i više nego brzo. Naime, Anastasija je samo jedan dan objavila stori iz Sevilje, i nije bilo puno potrebno da se sabere dva i dva. Međutim, imali su jednu krizu u vezi kada je Anastasija doživjela spontani pobačaj. 

Nesretna situacija dobrobiti Nemanje Gudelja ponovno je ugrožena. Unatoč operaciji koljena i rigoroznom oporavku prije samo tri mjeseca, nogometaš Seville doživio je još jedan kiks. Tijekom nedavne pobjede momčadi protiv Mallorce (2:1) u ponedjeljak navečer, Gudelj je nažalost zadobio ozljedu desnog koljena. U 81. minuti utakmice, 32-godišnjak je bio prisiljen napustiti teren, zbog čega je Sevilla danas objavila službenu izjavu.

  • Nakon opsežnog niza liječničkih evaluacija, cijenjeni liječnički tim FK Sevilla službeno je potvrdio da je Nemanja Gudelj zadobio ozljedu stražnjeg roga unutarnjeg meniskusa desnog koljena tijekom nedavne utakmice protiv Mallorce. Vrijedi spomenuti da je ova ozljeda zahvatila suprotno koljeno od onog koje je operirano početkom ove godine. Konačne prognoze Gudeljeva oporavka ovise o konkretnoj vrsti intervencije koja će biti provedena, stoji u službenom priopćenju kluba. Sevilla je odlučila ne otkriti trajanje očekivane odsutnosti Gudelja, niti su dali bilo kakvu potvrdu o mogućnosti njegovog oporavka na vrijeme za nadolazeće Europsko prvenstvo koje se održava u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja.

U najtežim trenucima, Anastasia ostaje nepokolebljivi stup podrške svom suprugu, odražavajući njezinu nepokolebljivu predanost na početku godine. Nedvojbeno je to izazovna situacija koja ju je duboko pogodila. Nemanja Gudelj, istaknuta ličnost nogometnog svijeta, rođen je 16. studenog 1991. godine u Beogradu. Poznat po svojoj vještini i defenzivnog veznog i središnjeg braniča, Nemanja dosljedno pokazuje izuzetan talent i nepokolebljivu predanost sportu, što mu je priskrbilo željenu poziciju među europskim klubovima najviše razine.

Nepokolebljiva odlučnost i duboka ljubav prema nogometu koju posjeduje služe kao izvor inspiracije za mlade, ambiciozne igrače koji žele ostaviti svoj trag u sportu. U nadolazećem članku zadubit ćemo se u život i karijeru ovog izuzetno nadarenog srpskog nogometaša, prateći njegov put od živopisnog Beograda do velikih stadiona Europe. Nemanja Gudelj, rođen 16. studenoga 1991. u kulturno bogatoj srbijanskoj prijestolnici, brzo se izmetnuo u izuzetno sportsko čudo. Od malih nogu bila je očita njegova nepresušna strast prema nogometu, a kako je vrijeme prolazilo, posvetio se usavršavanju svoje vještine i nadilaženju granica svoje domovine.

Nemanja Gudelj, vitalni član Seville FC u La Ligi, zauzima poziciju defenzivnog veznog igrača i značajno doprinosi uspjesima momčadi. Uz svoju primarnu ulogu u veznom redu, pokazao je svoju svestranost briljirajući kao centarhalf. Svojom sposobnošću prilagodbe različitim pozicijama i nepokolebljivom posvećenošću momčadi, Nemanja Gudelj pokazao se kao neizostavan adut, igrač na kojeg se treneri mogu pouzdati u ključnim trenucima.

Nakon zapaženih nastupa u klupskim utakmicama diljem Nizozemske, Nemanja je dobio priliku da upiše prvi nastup za seniorsku reprezentaciju Srbije. Od početka se pokazalo da Gudelj ima golemu vrijednost za momčad. Njegovo izvanredno vladanje veznim redom i sposobnost taktičke prilagodbe dali su treneru slobodu da ga koristi u raznim formacijama i strategijama. Nemanjina nepokolebljiva predanost predstavljanju svoje nacije bila je nepogrešiva ​​svaki put kad bi izašao na teren, što je rezultiralo njegovim širokim obožavanjem među navijačima.

Preporučeno