Kada su u pitanju društvene mreže one su prepune raznih priča, ispovesti i još mnogo toga što je ljudima jako zanimljivo, pa takve stvari se iz dana u dan sve više gledaju i čitaju. Ono što je pozitivno jeste što uvek možemo da nađemo nešto što će nas nasmijati do suza, i gde možemo pobeći od ove ružne svakodnevnice, i vesti o crnoj hronici koja je prisutna skoro svaki dan.

Mi u nastavku donosimo jendu jako zanimljivu priču a koja je povezana za jednu stjuardesu. Naime, stjuardesa indijske avio kompanije Spice jet, koja se zove Uma Menakši, odlučila je da se malo opusti na jednom letu, na kojem nije bilo putnika, pa je tako malo počela da pleše u avionu, a to je naravno izazvalo brojne preglede na društvenim mrežama, ali i veliki broj komentara koji su bili objavljeni ispod video snimka. Prema pisanju medija, ona je u pozadini pustila poznatu pesmu indijsku pesmu i onda je zaplesala za svoju dušu, pri tome ne sluteći da će njena kolegica da snima.

Kada je ona skontala da je snima, ona se još više potrudila da pokaže svoje plesne sposobnosti, a ond aje video snimak objavila na svom Instagram profilu. Odmah su počeli da se redaju komentari, a njeni plesne sposobnosti očugledno su muškaricma bile oduševljenje, koji su počeli odmah da se raspituju za cene letova i linije na kojima ona radi. Također, mnogi u komentarima su želeli da saznaju da li je stjuardesa slobodna ili ima dečka. Evo i sami možete da pogledate, pa vaša mišljenje nam pišite u komentaru ispod.

Preporučeno